СТАТИСТИКА ВІДВІДУВАНЬ

28789979
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Цього місяця
Попереднього
Загалом
2903
12650
24370
24370
409192
28789979

Ваша ІР адреса: 172.20.0.3
2025-11-05 05:57

Календар

Листопад 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Про регіон

Переробка винограду та виробництво виноматеріалів в області Друк E-mail

Миколаївщина традиційно належить до регіонів з розвинутим виноградарством та виноробством. За даними Головного управління статистики, у 2015 році підприємствами області перероблено на виноматеріали 44,4 тис.т винограду, що складає майже 23% від загальнодержавного показника

У структурі сортового складу переробленого винограду найпомітніша частка припадала на Аліготе (10% загальної кількості), Шардоне (9%), Мускат та Каберне Совіньйон (по 8%).

Середня масова концентрація цукрів переробленого винограду складала 181 г/дм3 (в цілому по Україні – 186,6г/дм3).

У загальному обсязі вироблених виноматеріалів за груповим асортиментом переважав їх випуск для столових (43%), шампанських та ігристих (37%) вин. 

Опубліковано: Четвер, 28 січня 2016

Vyzir O. Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека. Всі права застережено.