СТАТИСТИКА ВІДВІДУВАНЬ

23725258
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Цього місяця
Попереднього
Загалом
3614
16756
75936
123957
211578
23725258

Ваша ІР адреса: 172.20.0.3
2024-12-22 04:43

Календар

Грудень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Про регіон

Переробка винограду та виробництво виноматеріалів в області Друк E-mail

Миколаївщина традиційно належить до регіонів з розвинутим виноградарством та виноробством. За даними Головного управління статистики, у 2015 році підприємствами області перероблено на виноматеріали 44,4 тис.т винограду, що складає майже 23% від загальнодержавного показника

У структурі сортового складу переробленого винограду найпомітніша частка припадала на Аліготе (10% загальної кількості), Шардоне (9%), Мускат та Каберне Совіньйон (по 8%).

Середня масова концентрація цукрів переробленого винограду складала 181 г/дм3 (в цілому по Україні – 186,6г/дм3).

У загальному обсязі вироблених виноматеріалів за груповим асортиментом переважав їх випуск для столових (43%), шампанських та ігристих (37%) вин. 

Опубліковано: Четвер, 28 січня 2016