СТАТИСТИКА ВІДВІДУВАНЬ

21461129
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Цього місяця
Попереднього
Загалом
3916
8382
27727
240829
330919
21461129

Ваша ІР адреса: 172.20.0.3
2024-03-28 10:51

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Арбузинський район

Освіта в Арбузинському районі Друк E-mail

Освіта - одна з найголовніших складова суспільства та економічного життя країни, основою подолання бідності, запорукою громадського миру та стрижнем розвитку держави.

Дошкільна освіта

Дошкільна освіта Арбузинського району працює відповідно до чинного законодавства, вимог Державного стандарту дошкільної освіти, чинних програм виховання та навчання дітей дошкільного віку.

В мережі району функціонують 1 навчально-виховний комплекс «загальноосвітній навчальний заклад І ст. - дошкільний навчальний заклад «Пролісок»» та 13 дошкільних навчальних закладів загального типу розвитку, в яких виховуються 668 дітей  дошкільного віку, що становить 62% від загальної кількості дітей,  82% дітей від 3 до 6 років, 100 % дітей 5-річного віку охоплено різними формами дошкільної освіти, 91% - дошкільними закладами.

В районі проводиться робота по залученню коштів місцевих бюджетів та інших джерел фінансування для проведення робіт з капітального та поточного ремонту в дошкільних закладах. За рахунок державного бюджету було проведено реконструкцію вікон Агрономійського  ДНЗ на суму 194 585 грн. та Кавунівського ДНЗ на суму 112 970 грн.

В Арбузинському НВК «Пролісок» за рахунок субвенції державного бюджету в сумі 356 039 зроблено капітальний ремонт м’якої покрівлі корпусу. На відкриття додаткової групи використано 80 438 грн.

Відкрито по одній додатковій групі у Новокрасненському,  Новоселівському, Садівському дошкільних закладах, Арбузинському НВК «Пролісок», що дало змогу додатково охопити дошкільною освітою 100 дітей відповідного віку.

Мережа закладів загальної середньої освіти

З метою забезпечення навчання учнів сільської місцевості в районі працює 20 шкіл: 11 шкіл  І-ІІІ ступенів, 1 школа ІІ-ІІІ ступенів, 7 шкіл – І-ІІ ступенів, Арбузинський навчально-виховний комплекс  «дошкільний навчальний заклад – загальноосвітній  навчальний заклад «Пролісок».  В загальноосвітніх школах району навчається 2046 учнів.

Позашкільна освіта

Збережена мережа позашкільних навчальних закладів Арбузинського району. В районі працює 2 позашкільні заклади: Арбузинський районний Будинок творчості школярів та дитячо-юнацька спортивна школа. В Арбузинській ДЮСШ працюють 19 груп,  в яких займаються 330 вихованців, в Арбузинському районному Будинку творчості школярів – 40 гуртків, що охоплюють 695 вихованців (34%). Мережа гуртків у порівнянні з 2013 роком збільшилась на 7 гуртків, а вихованців на 140.

Профільне навчання

В Арбузинському районі функціонують 4 освітні округи з опорними закладами: №1 у Арбузинській ЗОШ ІІ-ІІІ ступенів №2 (Арбузинська ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Арбузинська ЗОШ ІІ-ІІІ ст. №2, Кавунівська ЗОШ І-ІІ ст., Полянська ЗОШ І-ІІ ст.); №2 у Агрономійській ЗОШ І-ІІІ ступенів (Агрономійська ЗОШ І-ІІІ ст., Новоселівська ЗОШ І-ІІІ ст., Мар’янівська ЗОШ І-ІІ ст.); №3 у Семенівській ЗОШ І-ІІІ ст. (Семенівська ЗОШ І-ІІІ ст., Благодатненська ЗОШ І-ІІІ ст., Іванівська ЗОШ І-ІІІ ст, Панкратівська ЗОШ І-ІІ ст.) та №4 у Воєводській ЗОШ І-ІІІ ст. (Воєводська ЗОШ І-ІІІ ст., Рябоконівська ЗОШ І-ІІІ ст., Любоіванівська ЗОШ І-ІІ ст. та Новогригорівська ЗОШ І-ІІ ст.). Учні мають можливість отримати профільну освіту за напрямками: природничо-математичний, філологічний, суспільно-гуманітарний, технологічний. В цих округах до варіативної складової навчальних планів включено викладання профорієнтаційних спецкурсів «Моя кар’єра».

Постійно проводиться поповнення банку навчальних програм курсів за вибором, спецкурсів, факультативів допрофільної  підготовки та  профільного навчання.

 

Організація підвезення учнів до навчальних закладів

В 2014-2015 навчальному році на забезпечення організованого безоплатного перевезення учнів та педпрацівників з дому до школи та в зворотному напрямку задіяно 6 шкільних автобусів. Всього в районі забезпечено перевезенням 244 учнів, а саме:

- до Садівської ЗОШ І-ІІІ ст. – 46 учні;

- до Семенівської ЗОШ І-ІІІ ст. –  23 учні;

- до Новоселівської ЗОШ І-ІІІ ст. – 28 учнів;

- до Агрономійської ЗОШ І-ІІІ ст. –  5 учні;

- до Воєводської ЗОШ І-ІІІст. – 4 учні;

- до  Арбузинської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 – 65 учнів;

- до Арбузинської ЗОШ ІІ-ІІІ ст. №2 – 34 учні;

- до Арбузинського НВК «Пролісок» – 44 учні.

В загальноосвітніх школах, до яких здійснюється підвезення дітей, розроблено і затверджено маршрути і графіки руху автобусів, видано відповідні накази, якими призначено відповідальних осіб за наглядом за дітьми під час проїзду до школи та у зворотному напрямку та перебування у школі у період між закінченням занять та від’їздом додому. Щоденно перед виїздом на лінію та при поверненні водії шкільних автобусів проходять медичний огляд, здійснюється технічний огляд транспорту. Між відділом освіти Арбузинської РДА та Арбузинською ЦРЛ заключено договір на проведення щоденного медичного огляду водіїв.

Інформаційно-комунікаціні технології

В усіх 20 загальноосвітніх школах Арбузинського району створено умови для безперешкодного доступу до них осіб з обмеженими фізичними можливостями. В 16 школах облаштовано пандуси (Арбузинська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, Арбузинський НВК «Пролісок», Костянтинівська ЗОШ І-ІІІ ст., Агрономійська ЗОШ І-ІІІ ст., Благодатненська ЗОШ І-ІІІ ст., Іванівська ЗОШ І-ІІІ ст., Новоселівська ЗОШ І-ІІІ ст., Рябоконівська ЗОШ І-ІІІ ст., Семенівська ЗОШ І-ІІІ ст., Бузька ЗОШ І-ІІ ст., Кавунівська ЗОШ І-ІІ ст., Любоіванівська ЗОШ І-ІІ ст., Мар’янівська ЗОШ І-ІІ ст., Новогригорівська ЗОШ І-ІІ ст., Панкратівська ЗОШ І-ІІ ст., Полянська ЗОШ І-ІІ ст.). Інші 4 школи (Арбузинська  ЗОШ ІІ-ІІІ ст. № 2, Воєводська ЗОШ І-ІІІ ст., Садівська ЗОШ І-ІІІ ст., Новокрасненська ЗОШ І-ІІІ ст.) не потребують встановлення пандусів, проте вони забезпечені  кнопками виклику.

Проведено інвентаризацію педагогічних програмних засобів, які використовуються в закладах освіти. Всього в школах району налічується 107 ліцензованих педагогічних програмних засобів природничо-математичного та гуманітарного напрямків. Програмні засоби, які надходять до відділу освіти, розподіляються пропорційно між загальноосвітніми школами району.

В загальноосвітніх школах функціонують сучасний клас математики (Арбузинська загальноосвітня школа ІІ-ІІІ ступенів №2), два мультимедійних комплекси в Арбузинській загальноосвітній школі ІІ-ІІІ ступенів №2 та Агрономійській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. За кошти спонсорів для Семенівської загальноосвітньої школи придбано переносний  мультимедійний комплекс.

Навчально-комп’ютерними комплексами оснащено всі загальноосвітні навчальні заклади І-ІІІ ступенів (12 шкіл), 3 школи І-ІІ ступенів (Кавунівська ЗОШ, Полянська ЗОШ,  Мар’янівська ЗОШ) та Арбузинський НВК «Пролісок».

До мережі Інтернет підключено всі загальноосвітні школи району, що становить 100 %.

На виконання ст.12 Закону України «Про фізичну культуру і спорт» у районі продовжено запровадження третього уроку фізичної культури. У залік Спартакіади було проведено районні змагання з легкої атлетики, шахів, настільного тенісу, футболу, волейболу, баскетболу, міні-футболу.

Для проведення навчальної, позакласної фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в районі налічується 114 спортивних майданчиків. З них 12 з тренажерним обладнанням, 5 легкоатлетичних ядер, 13 футбольних полів, 14 спортивних залів, 8 приміщень для фізкультурно-оздоровчих занять, 1 майданчик з синтетичним покриттям.

Питання щодо роботи з обдарованими і талановитими дітьми у відділі освіти, молоді та спорту райдержадміністрації чітко спланована і стоїть на постійному контролі. Робота з обдарованими, здібними і талановитими дітьми обговорюється на нарадах директорів, методичних радах РМК, семінарах вчителів початкових класів, вчителів-предметників, на засіданнях районних методичних об'єднань та  творчих груп. Учні району щороку беруть участь у шкільних, районних, обласних та Всеукраїнських конкурсах, олімпіадах, змаганнях, турнірах, фестивалях і посідають призові місця. Щороку проводяться заходи щодо вшанування обдарованих учнів району, які нагороджуються грамотами та грошовими преміями.

З метою своєчасного забезпечення навчальних закладів району педагогічними кадрами відділ освіти, молоді та спорту  Арбузинської РДА щороку здійснює цільовий набір випускників загальноосвітніх шкіл для вступу до ВНЗ. Щорічно у січні відділ освіти, молоді та спорту  надає пропозиції до департаменту освіти,  науки та молоді  Миколаївської облдержадміністрації щодо квоти цільових місць для випускників шкіл району, враховуючи перспективну потребу району в педагогічних кадрах; у травні місяці на колегії відділу освіти, молоді та спорту розглядається питання щодо надання цільових направлень випускникам загальноосвітніх  шкіл району, які бажають навчатися у педагогічних вищих навчальних закладах України; у липні згідно з рішенням колегії відділу освіти, молоді та спорту  та за погодженням департаменту  освіти, науки та молоді  облдержадміністрації надаються цільові направлення випускникам; щорічно   укладаються тристоронні угоди зі студентами ІІ курсу про працевлаштування. 

Відділом освіти, молоді та спорту розроблено  Положення про щорічне преміювання кращих педагогічних працівників Арбузинського району. Встановлено щорічну винагороду переможцям районних конкурсів «Вчитель року» та «Людина року».

Керуючись Конституцією України, Законом України «Про освіту», постановами Кабінету Міністрів України у всіх 20 загальноосвітніх школах району організовано гаряче харчування учнів.

Згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.2006 р. № 1591 «Про затвердження норм харчування в навчальних та оздоровчих закладах» учні 1-4 класів забезпечуються безкоштовним гарячим харчуванням. Обов’язковим є дотримання натуральних норм харчування, які наведено в додатку № 7 Постанови № 1591. Безкоштовним харчуванням охоплено 847 учнів 1-4 класів, 243 учні пільгові категорії. Середня собівартість одного дня харчування дітей 1-4 класів та пільгової категорії  5-11 класів становить 6,58 грн. Всього всіма видами харчуванням охоплено 1705 учнів загальноосвітніх шкіл району.

Санітарний стан харчоблоків загальноосвітніх шкіл району задовільний. На належному рівні організовано харчування в усіх школах. Керівники закладів освіти  піклуються про здоров’я дітей, тісно співпрацюють з батьками учнів та постачальниками продуктів харчування.  

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської райдержадміністрації спільно з районною організацією ВФСТ «Колос», дирекцією ДЮСШ, товариством сприяння обороні України, виконкомами міської, селищної та сільських рад та зацікавленими організаціями проводять роботу щодо розвитку фізичної культури та спорту в районі. Для занять фізичною культурою і спортом в районі створена спортивна база: районний стадіон «Колос»; майданчик з синтетичним покриттям (42х22 метри); спортивних залів – 14; пристосованих спортивних приміщень – 8; площинних спортивних споруд – 114 (в т.ч. футбольних полів – 13).

Відділ освіти, молоді та спорту проводять семінари та практичні заняття з вчителями фізичного виховання, викладачами курсу «Захист Вітчизни», тренерами дитячо-юнацької спортивної школи.

Одним із пріоритетних завдань є залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом, популяризація здорового способу життя. До занять у гуртках спортивного профілю залучено 846 учнів загальноосвітніх шкіл району, або 41 % від загальної кількості.

З 15 вересня 2013 року збільшено мережу на 5 гуртків різного спрямування на базі Арбузинського Будинку творчості школярів. Всього функціонує 33 гуртка, до яких залучено 555 вихованців (27,5% від загальної кількості учнів).

Діти загальноосвітніх шкіл району залучені до гурткової роботи при Будинках культури( 53 групи – 604 вихованці), дитячої музичної школи( 6 груп-125 дітей) та ДЮСШ ( 330 вихованців).

Оздоровлення дітей

Оздоровлення та відпочинок дітей Арбузинського району здійснюється відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» із змінами та доповненнями від 21.05.2009, розпорядження голови Миколаївської облдержадміністрації від 11.12.2013 №375-р «Про схвалення Програми відпочинку та оздоровлення дітей Миколаївської області на 2014-2018 роки» розпоряджень голови райдержадміністрації: від 20.12.2013 № 328 «Про схвалення Програми відпочинку та оздоровлення дітей Арбузинського району на 2014-2018 роки», від 21.03.2014 № 76 «Про затвердження заходів щодо реалізації в 2014 році Програми відпочинку та оздоровлення дітей Арбузинського району на 2014-2018 роки», наказу департаменту освіти, науки та молоді облдержадміністрації від 31.03.2014 № 213 «Про відпочинок та оздоровлення дітей Миколаївської області влітку 2014 року».

Із загальної кількості дітей віком від 7 до 16 років за даними державної статистичної звітності, що становить 2 183  фактично забезпечено послугами оздоровлення та відпочинку у 2014 році (станом на 05.09.2014р.) 1332 дитини, з яких послугами оздоровлення охоплено 659 (30 %) дітей, а послугами відпочинку 673 (31 %) дітей.

У червні працювали 20 пришкільних таборів відпочинку з денним перебуванням дітей. Термін перебування дітей у пришкільному таборі становив 14 днів. Відпочинком у пришкільних таборах охоплено 673 дитини, з них:  43 (100%) дитини-сироти та дітей, позбавлених батьківського піклування,  27 (60%) дітей-інвалідів, 17 (65%) дітей, постраждалих від наслідків ЧАЕС, 162 (60%) дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей.

На підготовку та проведення заходів з оздоровлення та відпочинку дітей в пришкільних таборах з місцевого бюджету виділено та фактично використано  136 300 гривень. В усіх пришкільних таборах було організоване триразове якісне, калорійне харчування  з дотриманням санітарно-гігієнічних норм. Вартість харчування в таборах відпочинку становила 17 гривень. Арбузинська селищна рада  для відпочинку дітей в НВК “Пролісок” виділила 22 050 грн. Вартість харчування в день становила 15 гривень (з бюджету селищної ради) та 10 гривень (батьківська доплата).

З 02.06 2014 року 14 дошкільних навчальних закладів було переведено на оздоровчий режим роботи. В режим роботи  введено додатковий сніданок. Вартість харчування одного дітодня в середньому становила 13, 96 грн. В дошкільних закладах оздоровлювалося в середньому 388 дітей. 

З початку року відділом освіти, молоді та спорту сформовано банк даних дітей пільгових категорій, які потребують оздоровлення.  Станом на 05.09.2014 року здійснено підбір та направленно  66  дітей пільгових категорій за рахунок державного, обласного бюджетів, а саме:

-  в  УДЦ «Молода гвардія» (м. Одеса) – 8,

-  в ДОТ «Маяк» (с. Рибаківка) – 15,

-  в ДОТ «Космос» (с. Рибаківка) – 10,

-  в ОТ ім. Башкірова (с. Біла Криниця Березнегуватського р-ну) – 5,

За кошти районного бюджету у сумі 42 000 гривень  28 дітей пільгової категорії Арбузинського району відпочили у РОТ «Лісова казка» (с. Лісове Братського району).

За рахунок державного та обласного бюджету  14 обдарованих та талановитих дітей  оздоровились в УДЦ «Молода гвардія» та ДОТ «Маяк».

Крім того, Арбузинською ЦРЛ направлено у санаторії на санаторно-курортне лікування 126 дітей  пільгових категорій. Арбузинським відділенням Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності оздоровлено 9 дітей району. Управлінням  соціального захисту населення  райдержадміністрації направлено у  санаторії на літнє оздоровлення 4 дітей.

В районі працюють 22 школи, із них: 11 — ЗОШ І-ІІІ ступенів, 1 — ЗОШ II-III ступенів,  7 — середніх ЗОШ І-ІІ ступенів, 1 —  Арбузинський ЗНЗ-ДНЗ “Пролісок” І ступеня, 1 —  Будинок творчості школярів, 1 — ДЮСШ. Дошкільних навчальних закладів – 13.

 

п/п

Повна назва навчального

закладу

Юридична адреса

Прізвище, ім’я, по батькові керівника

1.

Арбузинська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 1

55300, Миколаївська обл., смт. Арбузинка, вул. Шкільна, 96

Федоров Олександр Михайлович

2.

Арбузинська загальноосвітня школа ІІ – ІІІ ступенів № 2

55300, Миколаївська обл., смт. Арбузинка, вул. Шевченка, 191

Ікленко Валентина Василівна

3.

Костянтинівська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Костянтинівка, вул. Садова, 2

Волкова Ольга Миколаївна

4.

Аграномійська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Агрономія, вул. Шкільна, 16

Тофан Валентина Анатоліївна

5.

Благодатненська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Благодатне, вул. Дяченка, 7

Шевченко Михайло Іванович

6.

Воєводська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Воєводське, вул. Шкільна, 14

Кізім Олександр Михайлович

7.

Іванівська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Іванівка, вул. Шкільна, 2

Анасевич Валентина Павлівна

8.

Новокрасненська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Новокрасне, вул. Величка, 23

П’ятківського Василь Андрійович

9.

Новоселівська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Новоселівка, вул. Шкільна, 3

Плотнікова Зоя Олександрівна

10.

Рябоконівська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Рябоконево, вул. Набережна, 2

Лозінська Ірина Миколаївна

11.

Садівська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Садове

Бойчук Любов Борисівна

12.

Семенівська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Семенівка, вул. Леніна, 75

Різун Людмила Іванівна

13.

Бузька загальноосвітня школа         І – ІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Бузьке, вул. Шкільна, 4

Алтухов Віктор Іванович

14

Кавунівська загальноосвітня школа І – ІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Кавуни, вул. 50 років ВЛКСМ, 62

Ненько Олександр Іванович

15.

Любоіванвська загальноосвітня школа І – ІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Любоіванвка, вул. 70 років Жовтня, 22

Молчанова Тетяна Віталіївна

16.

Мар’янівська загальноосвітня школа І – ІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Мар’янівка, вул. Шкільна, 12

Чихрак Тетяна Миколаївна

17.

Новогригорівська загальноосвітня школа І – ІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Новогригорівка, вул. Шкільна, 1

Діденко Володимир Миколайович

18.

Панкратівська загальноосвітня школа І – ІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Олексіївна, вул. Шкільна, 22

Шумейко Наталя Михайлівна

19.

Полянська загальноосвітня школа І – ІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Полянка, вул. Шкільна, 9

Ткачова Ірина Володимирівна

20.

Арбузинський ЗНЗ-ДНЗ «Пролісок» І ступеня

55300, Миколаївська обл., смт. Арбузинка, вул. Садова, 80

Гульдас Алла Віталіївна

21.

Будинок творчості школярів

55300, Миколаївська обл., смт. Арбузинка, пр. Торговий,

Павлова Інна Миколаївна

22.

ДЮСШ

55300, Миколаївська обл., смт. Арбузинка, вул. Шевченко,

Ніколаєнко Євген Анатолійович


СПИСОК

загальноосвітніх  навчальних закладів Арбузинського району

 

В районі працюють 22 школи, із них: 11 — ЗОШ І-ІІІ ступенів, 1 — ЗОШ II-III ступенів,  7 — середніх ЗОШ І-ІІ ступенів, 1 —  Арбузинський ЗНЗ-ДНЗ “Пролісок” І ступеня,      1 —  Будинок творчості школярів, 1 — ДЮСШ. Дошкільних навчальних закладів – 13. 

п/п

Повна назва навчального

закладу

Юридична адреса

Прізвище, ім’я, по батькові керівника

1.

Арбузинська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 1

55300, Миколаївська обл., смт. Арбузинка, вул. Шкільна, 96

Федоров Олександр Михайлович

2.

Арбузинська загальноосвітня школа ІІ – ІІІ ступенів № 2

55300, Миколаївська обл., смт. Арбузинка, вул. Шевченка, 191

Ікленко Валентина Василівна

3.

Костянтинівська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Костянтинівка, вул. Садова, 2

Волкова Ольга Миколаївна

4.

Аграномійська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Агрономія, вул. Шкільна, 16

Тофан Валентина Анатоліївна

5.

Благодатненська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Благодатне, вул. Дяченка, 7

Шевченко Михайло Іванович

6.

Воєводська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Воєводське, вул. Шкільна, 14

Кізім Олександр Михайлович

7.

Іванівська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Іванівка, вул. Шкільна, 2

Анасевич Валентина Павлівна

8.

Новокрасненська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Новокрасне, вул. Величка, 23

П’ятківського Василь Андрійович

9.

Новоселівська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Новоселівка, вул. Шкільна, 3

Плотнікова Зоя Олександрівна

10.

Рябоконівська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Рябоконево, вул. Набережна, 2

Лозінська Ірина Миколаївна

11.

Садівська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Садове

Бойчук Любов Борисівна

12.

Семенівська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Семенівка, вул. Леніна, 75

Різун Людмила Іванівна

13.

Бузька загальноосвітня школа         І – ІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Бузьке, вул. Шкільна, 4

Алтухов Віктор Іванович

14

Кавунівська загальноосвітня школа І – ІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Кавуни, вул. 50 років ВЛКСМ, 62

Ненько Олександр Іванович

15.

Любоіванвська загальноосвітня школа І – ІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Любоіванвка, вул. 70 років Жовтня, 22

Молчанова Тетяна Віталіївна

16.

Мар’янівська загальноосвітня школа І – ІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Мар’янівка, вул. Шкільна, 12

Чихрак Тетяна Миколаївна

17.

Новогригорівська загальноосвітня школа І – ІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Новогригорівка, вул. Шкільна, 1

Діденко Володимир Миколайович

18.

Панкратівська загальноосвітня школа І – ІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Олексіївна, вул. Шкільна, 22

Шумейко Наталя Михайлівна

19.

Полянська загальноосвітня школа І – ІІ ступенів

55300, Миколаївська обл., Арбузинський р-н, с. Полянка, вул. Шкільна, 9

Ткачова Ірина Володимирівна

20.

Арбузинський ЗНЗ-ДНЗ «Пролісок» І ступеня

55300, Миколаївська обл., смт. Арбузинка, вул. Садова, 80

Гульдас Алла Віталіївна

21.

Будинок творчості школярів

55300, Миколаївська обл., смт. Арбузинка, пр. Торговий,

Павлова Інна Миколаївна

22.

ДЮСШ

55300, Миколаївська обл., смт. Арбузинка, вул. Шевченко,

Ніколаєнко Євген Анатолійович

Опубліковано: Четвер, 29 січня 2015