СТАТИСТИКА ВІДВІДУВАНЬ

21470751
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Цього місяця
Попереднього
Загалом
4005
9533
37349
250451
330919
21470751

Ваша ІР адреса: 172.20.0.3
2024-03-29 07:38

Снігурівський район

Відкриття центру надання адміністративних послуг Снігурівської районної державної адміністрації Друк E-mail

 

7 листопада 2013р. відбулося урочисте відкриття центру надання адміністративних послуг Снігурівської районної державної адміністрації, який створено за ініціативою Президента України Віктора Федоровича Януковича з метою виконання програми економічних реформ на 2010-2014 роки.

В урочистому заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації виконувач функцій і повноважень голови облдержадміністрації В.В.Луста, голова Снігурівської райдержадміністрації С.В.Кулажкін, голова Снігурівської районної ради В.Г.Козирєв, перший заступник голови райдержадміністрації Ю.В.Завадська, заступники голови райдержадміністрації Н.В.Сокульська, Л.М.Міндова, керівник апарату райдержадміністрації А.В.Козленко, міський голова О.А.Ларченко, керівники структурних підрозділів та служб району.

Від імені облдержадміністрації, вітаючи присутніх виступив Володимир Вікторович, який зазначив, що вимога Президента України – створення комфортних умов для населення, незалежно від місця проживання. Саме відкриття центрів надання адміністративних послуг дозволить забезпечити максимально комфортні та сприятливі умови мешканцям району при зверненні до органів державної влади. Завдяки Центру надання адміністративних послуг всі жителі району, підприємці, представники малого та середнього бізнесу матимуть можливість отримувати документи дозвільного характеру безпосередньо в Центрі, не витрачаючи час на пошук потрібної інстанції чи органу влади.

Презентувала нове приміщення перший заступник голови райдержадміністрації Юлія Володимирівна Завадська, яка розповіла, що Центр надання адміністративних послуг створений та діє відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 04.11.13 №369 «Про утворення Центру надання адміністративних послуг» . Варто також зазначити, що Центр надання адміністративних послуг є підрозділом апарату райдержадміністрації з метою впровадження сучасних форм надання адміністративних послуг та забезпечення організації отримання жителями району усіх або найбільш поширених адміністративних послуг, які надаються органами місцевого самоврядування та органами виконавчої влади.

Складова частина Центру - дозвільний центр райдержадміністрації щодо видачі документів дозвільного характеру, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання документів дозвільного характеру.

На відкритті закладу наголошувалось, що діяльність Центру надання адміністративних послуг райдержадміністрації постійно вдосконалюється. Спеціалісти докладатимуть максимум зусиль, щоб зробити його роботу максимально ефективною та зручною для кожного громадянина.

В Центрі надання адміністративних послуг, згідно тимчасового переліку будуть надаватимуться 80 адміністративних послуг суб’єктами надання адміністративних послугю

Центр надання адміністративних послуг розміщено на І поверсі Снігурівської дитячої музичної школи за адресою: м. Снігурівка, вул.Леніна, 74.

На сайті Снігурівської райдержадміністрації відкрито сторінку центру надання адміністративних послуг у Снігурівському районі, де можна ознайомитись з положенням про центр, режимом роботи центру, графіком надання консультацій, з переліком адміністративних послуг та інформаційними картками.

Опубліковано: Понеділок, 18 листопада 2013