СТАТИСТИКА ВІДВІДУВАНЬ

21463423
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Цього місяця
Попереднього
Загалом
6210
8382
30021
243123
330919
21463423

Ваша ІР адреса: 172.20.0.3
2024-03-28 15:28

м. Вознесенськ

Введено в дію нову дорогу Друк E-mail

З нагоди відкриття нової дороги відбулася зустріч міського голови Лукова В.Д. з мешканцями вулиць Менжинського та Лермонтова. Незважаючи на досить таку холодну погоду,  розмова Віталія Дмитровича з жителями затяглася. А розпочалася розмова зі скарги на роботу КП «Водопостачання», які неякісно зробили ремонт каналізаційного люка вже на новій заасфальтованій дорозі, внаслідок чого були вивернуті куски асфальту і на день введення дороги в експлуатацію нічого не було зроблено. Директор КП «Водопостачання Наній Г.О., який був присутній на зустрічі, запевнив жителів, що всі роботи будуть виконані наступного дня. ( *ред. «Як повідомили жителі –  на наступний день новий люк був  встановлений»).

На зустрічі був присутній депутат міської ради по цьому округу, директор  комунального підприємства «Санітарна очистка міста» Олександр Віталійович Ольхов, який розповів  про проблеми з вивезенням сміття в осінній період, коли з усіх городів виноситься до контейнерів бадилля від помідор, синіх та перцю, що втричі збільшує навантаження на транспорт та вантажників цього підприємства. Він звернувся до жителів з розумінням відноситися до цієї тимчасової проблеми і не виносити сміття, якщо контейнер вже заповнений.

Підняли  мешканці також  питання освітлення вулиці Лермонтова до вулиці Кооперативної, де зовсім темні ділянка дороги, питання бродячих собак, ціни на воду, тиску газу в будинку № 14, низької напруги, прибирання контейнерного майданчику від сміття.

На всі питання Віталій Дмитрович дав відверті відповіді, розповів про проблеми житлово-комунального господарства міста, які поступово вирішуються. «Ми виконуємо доручення виборців нашого міста, виконуємо настанови Президента України Віктора Януковича, який постійно  наголошує на необхідності відновлення та будівництва доріг в Україні, причому не тільки магістральних шляхів, а й другорядних доріг, доріг в маленьких містах та селах. Тому міська влада приділяє велику увагу продовженню робіт із розвитку мережі місцевих доріг та  зовнішнього освітлення вулиць», зазначив міський голова. «І кожен виконаний об’єкт – це привід для міської влади зустрітися з населенням, вислухати його оцінки щодо зробленого, намітити нові завдання для виконання». 

Опубліковано: П'ятниця, 08 листопада 2013