СТАТИСТИКА ВІДВІДУВАНЬ

25277422
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Цього місяця
Попереднього
Загалом
4591
29889
108529
189667
531706
25277422

Ваша ІР адреса: 172.20.0.2
2025-04-12 04:37

Календар

Квітень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Про регіон

Виробництво м'ясної та молочної продукції у 2011 році Друк E-mail

 

За даними Головного управління статистики, за результатами 2011 року підприємствамиобластіз виробництва молочних продуктів та морозива нарощено обсяг продукції проти 2010 року на 0,3%.

Серед асортименту молочної продукції спостерігалось зростання випуску свіжого неферментованого та кисломолочного сиру на 0,4%, сичужних сирів та вершкового масла – на 3%, молока – на 10,5%, кисломолочних продуктів – на 11,9%.

Разом з цим, менше ніж у 2010 році вироблено згущених молока та вершків – на 24,6%, сухих молока та вершків – на 10,3%, плавленого сиру – на 6,8% та морозива – на 4,8%.

Значне скорочення обсягу продукції відмічене на підприємствах з виробництва м'яса та м'ясних продуктів – на 33%проти 2010 року.

У натуральному виразі зменшилось виробництво більшості видів м’ясної продукції: свіжої або охолодженої яловичини – на 58,7%, солоної, сушеної або копченої свинини – на 45%, сушеного або копченого м’яса свійської птиці – на 35%, морожених м'яса та харчових субпродуктів свійської птиці – на 31,2%, свіжої або охолодженої свинини – на 15,4%.

Суттєво знизився випуск ковбасних виробів – на 46% проти 2010 року. Варених ковбасних виробів, сосисок та сардельок випущено менше на 51,7%, напівкопчених ковбас – на 42,5%, ковбасних виробів з печінки – на 38,9%, варенокопчених, напівсухих, сиров'ялених та сирокопчених ковбас – на 13,1%.

В той же час, зросло виробництво м’ясних напівфабрикатів на 0,9%, мороженої яловичини – на 19,9%, мороженої свинини – у 9,7 раза.

Опубліковано: Понеділок, 06 лютого 2012

Vyzir O. Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека. Всі права застережено.