СТАТИСТИКА ВІДВІДУВАНЬ

25438429
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Цього місяця
Попереднього
Загалом
11235
17482
116093
350674
531706
25438429

Ваша ІР адреса: 172.20.0.2
2025-04-19 19:42

Календар

Квітень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Про регіон

Виробництво напоїв у Миколаївській області у січні–травні 2015 року Друк E-mail

За даними Головного управління статистики, за 5 місяців поточного року підприємствами Миколаївської області вироблено 7,4 млн.далбезалкогольних напоїв (напоїв типу лимонаду, оранжаду, коли, тонізуючих напоїв і т.п.), що на 3,9%більше ніж за 5 місяців минулого року.

Випуск натуральної мінеральної води склав 0,8 млн.дал і зменшився на 8,3%. Також знизилось виробництво всіх видів фруктових та овочевих соків – на 18,5%, зокрема грейпфрутовогосоку – на 32,2%, яблучного – на 27%, ананасового – на 25,7%, сумішей фруктових та овочевих соків – на 19%, апельсинового соку – на 17%, виноградного – на 16,7% та томатного – на 14,6%. Загалом з початку року випущено 93,2 тис. тонн  різноманітних соків.

Серед алкогольних напоїв зросло виробництво виноградного вина на 5,3%, коньяку – у 46 разів, проте випуск пива зменшився на 36,2%.

Слід зазначити, що миколаївськими підприємствами забезпечується значний внесок у загальнодержавне виробництво напоїв. За 5 місяців цього року ними випущено 52% всіх соків в Україні, 18% – безалкогольних напоїв та 6% – коньяку.

Опубліковано: Четвер, 09 липня 2015

Vyzir O. Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека. Всі права застережено.