Про регіон
Виробництво борошна та хлібобулочної продукції у Миколаївській області у січні–квітні 2015 року |
За даними Головного управління статистики, за чотири місяці 2015 року підприємствами Миколаївської області вироблено 10,8 тис.т борошна, що на 32,2% (на 2,6 тис.т) більше ніж у аналогічному періоді минулого року.
Випуск хлібобулочної продукції склав 8,5 тис.т, який також зріс по відношенню до січня–квітня минулого року – на 3,1%, або на 0,3 тис.т. Пшеничного хліба було вироблено на 20% більше, житньо–пшеничного – на 28,5% та дієтичного – у 2,4 раза. Однак, випуск булочних виробів зменшився на 26,1%.
Серед виробників борошна провідна позиція належить приватному акціонерному товариству "Засільське хлібоприймальне підприємство", хлібобулочної продукції – товариству з обмеженою відповідальністю "Миколаївський хлібзавод №1".