СТАТИСТИКА ВІДВІДУВАНЬ

25459693
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Цього місяця
Попереднього
Загалом
4224
14384
4224
371938
531706
25459693

Ваша ІР адреса: 172.20.0.2
2025-04-21 06:49

Календар

Квітень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Про регіон

Виробництво м’ясної продукції у Миколаївській області у січні–березні 2014 року Друк E-mail

 

За даними Головного управління статистики, на підприємствах з виробництва м’яса та м’ясних продуктів у січні–березні поточного року випущено продукції на 2,1% більше ніж у січні–березні минулого року.

Суттєво збільшився випуск інших готових і консервованих продуктів з м’яса чи субпродуктів – у 2,9 раза. Виробництво замороженої яловичини зросло на 65,2%. Водночас, скорочений випуск свіжої чи охолодженої яловичини – на 53,1%, замороженої свинини – на 45,8%, солоного, сушеного чи копченого м'яса (крім свинини, яловичини та телятини) – на 40%, ковбасних виробів – на 28,9%, свіжої чи охолодженої свинини – на 4,8%.

Основними виробниками галузі є споживче товариство "Терновський переробний комбінат", товариства з обмеженою відповідальністю "СВЛ–Миколаїв", "Альянс–С", виробництво заморожених продуктів "Еліка", приватні підприємства "Малицький", "Продовольча компанія "Золотой теленок", фермерське господарство "Іванов" та підприємство споживчої кооперації "Жовтневі ковбаси", якими реалізовано майже 80% м’ясної продукції області.

Опубліковано: Четвер, 15 травня 2014

Vyzir O. Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека. Всі права застережено.