СТАТИСТИКА ВІДВІДУВАНЬ

25460685
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Цього місяця
Попереднього
Загалом
5216
14384
5216
372930
531706
25460685

Ваша ІР адреса: 172.20.0.2
2025-04-21 08:41

Календар

Квітень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Про регіон

Виробництво молочної продукції у Миколаївській області у січні–лютому 2014 року Друк E-mail

 

За даними Головного управління статистики, підприємствами області з виробництва молочних продуктів у січні–лютому поточного року обсяг продукції збільшено на 1,9% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Зокрема зріс випуск жирних сирів – на 5,2%, вершкового масла – на 15,9%, обробленого молока – на 77%, сухого знежиреного молока – на 86,3%. Водночас, знизилось виробництво кисломолочних продуктів – на 14,8%, свіжого неферментованого та кисломолочного сиру – на 5,8%, згущених молока і вершків – на 5,4%.

Лідерами галузі у нашому регіоні традиційно залишаються акціонерні товариства "Баштанський сирзавод", "Лакталіс-Миколаїв" та "Первомайський молочноконсервний комбінат", які забезпечують понад 90% загальнообласного обсягу реалізованої молочної продукції.

За 2місяці цього рокупідприємствами області вироблено 21% загальнодержавного обсягу свіжого неферментованого та кисломолочного сиру, 6% жирних сирів, 4% кисломолочних продуктів та по 3% обробленого молока та вершкового масла.

Опубліковано: П'ятниця, 04 квітня 2014

Vyzir O. Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека. Всі права застережено.