СТАТИСТИКА ВІДВІДУВАНЬ

25440258
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Цього місяця
Попереднього
Загалом
13064
17482
117922
352503
531706
25440258

Ваша ІР адреса: 172.20.0.2
2025-04-19 22:25

Календар

Квітень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Про регіон

Виробництво молочної та м'ясної продукції у 2012 році Друк E-mail

 

За даними Головного управління статистики, за результатами 2012 року підприємствами області з виробництва молочних продуктів та морозива нарощено обсяг продукції проти 2011 року на 18,3%.

Серед асортименту молочної продукції спостерігалось зростання випуску свіжого неферментованого та кисломолочного сиру на 7,2%, кисломолочних продуктів – на 11,6%, сичужних сирів – на 19,5%, молока – на 36%, сухих молока та вершків – на 36,8%, згущених молока та вершків – на 38,5%, вершкового масла – на 41,6%.

Водночас на 31% менше вироблено морозива та на 12,5% – плавленого сиру.

Напротивагу виробникам молочної продукції, на підприємствах з виробництва м'яса та м'ясних продуктів зафіксовано скорочення обсягу продукціїна 30,1%проти 2011 року.

У натуральному виразі виробництво мороженої свинини скоротилось на 52,6%, солоної, сушеної або копченої свинини – на 42,6%, свіжої або охолодженої свинини – на 39,5%, морожених м'яса та харчових субпродуктів свійської птиці – на 17,5%, свіжої або охолодженої яловичини – на 17%.

Також зменшився випуск ковбасних виробів на 33,1%, зокрема напівкопчених ковбас – на 37,6%, варених ковбасних виробів, сосисок та сардельок – на 35,1%, м’ясних напівфабрикатів – на 32,3%, варенокопчених, напівсухих, сиров'ялених та сирокопчених ковбас – на 11%.

В той же час, зросло виробництво ковбасних виробів з печінки – на 4,5%, мороженої яловичини – на 6,9%, сушеного або копченого м’яса свійської птиці – на 15,5%.

Опубліковано: П'ятниця, 01 лютого 2013

Vyzir O. Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека. Всі права застережено.