СТАТИСТИКА ВІДВІДУВАНЬ

21386817
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Цього місяця
Попереднього
Загалом
4048
6796
10844
166517
330919
21386817

Ваша ІР адреса: 172.20.0.3
2024-03-19 11:30

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Березанський район

Соціально-економічний портрет Березанського району (на 01.01.2020 р.) Друк E-mail

Історична довідка

Березанський район розташований у південній частині Миколаївської області в зоні південного степу України. Територія району знаходиться в південно-західній частині Миколаївської області, витягнута з півночі на південь на 50 км та із заходу на схід на 30 км та становить 1,38 тис. км², населення - 23,9 тис.чоловік.

Історична дата утворення - 7 березня 1923 року

Березанка (до 1914 року—Александрфельд, до 1933 —Суворове, до 1965 —Тилігуло-Березанка)—селище міського типу, з 1966 року центр Березанськогорайону Миколаївської області.

У районі - 51 населений пункт, підпорядкований селищній і 16 сільським радам. Територія району омивається Чорним морем і Тилігульським та Березанським лиманами.

Близькість до моря, особливості географічного положення та рельєфу, сприятливі природно-кліматичні умови, багатство природного, історико-культурного та туристично-рекреаційного потенціалів створює унікальні можливості для відпочинку туристів і розвитку туристичної діяльності в районі.

В районі зареєстровано 164 бази відпочинку. Одночасно, згідно паспортної місткості відпочиває 26209 чоловік, протягом оздоровчого сезону щороку відпочиває до 180 тис. чол. За останні роки бази відпочинку приймають громадян не тільки з території нашої області та України, але й з близького та далекого зарубіжжя.

Одним з найголовніших рекреаційних комплексів на території Березанського району є с.Коблеве і прилеглі до нього території.

           Прикрасою курортної зони є сучасний аквапарк «Коблево», один з найбільших в Україні.

Чудовий клімат, степові пахощі, що змішуються з морським повітрям, неповторні пейзажі – це все Рибаківка.Рибаківська курортно-рекреаційна зона представлена 69 базами відпочинку. Має значний потенціал для організації дитячого відпочинку. На сьогодні функціонують 19 дитячих оздоровчих закладів загальною місткістю 2700 дітей.

Регіональний ландшафтний парк "Тилігульський" створено рішенням Миколаївської обласної ради у 1995 році.

Територія заповідного об'єкту включає узбережжя та прилеглі акваторії Тилігульського лиману в межах Березанського району Миколаївської області загальною площею 8195,4 гектара. До його складу увійшов орнітологічний заказник місцевого значення "Пониззя Тилігульського лиману".

 

Історичні пам’ятки

Пам'ятник 403-му Тилігуло-Березанському полку, 1919 року

смт. Березанка

На трасі Одеса-Миколаїв, за 3 км на південь від смт.Березанка на високому постаменті височить фігура солдата і чекіста з прапором на задньому плані. Він встановлений на честь 403-го Тилігуло-Березанського полку. Центром партизанського руху в часи громадянської війни на території між Тилігульським і Березанським лиманами стало с.Анатолівка. В 1918 році більшовиками- підпільниками був створений партизанський загін. Згодом загін став регулярною частиною Червоної армії і одержав назву «403-й стрілецький Тилігуло-Березанський полк 45-ї Червонопрапорної Волинської дивізії». Загін брав участь в історичному південному поході від берегів Чорного моря до Житомира. Пізніше він воював на Петроградському фронті.

Пам’ятник було відкрито 5 листопада 1977 року, напередодні 60-річчя Жовтня.

Автор - скульптор О.Здиховський.

Меморіальний комплекс на честь героїв-земляків

 

смт.Березанка

9 травня 1978 року в смт. Березанка по вулиці Центральній було встановлено пам’ятний обеліск воїнам-землякам, які загинули у Великій Вітчизняній війні 1941-1945рр.

В 2003 році братська могила пам’ятний обеліск було реконструйовано, та встановлена стела загиблим воїнам.

На гранітному п’єдесталі споруджена стела у вигляді розгорнутого прапора Перемоги із карбованою зіркою радянського воїна з накресленими словами: «Вічна пам’ять героям -землякам». Центром жалобної частини є Вічний вогонь. З боків стели встановлені надгробні плити з чорного мармуру, на яких висічено імена загиблих воїнів- односельчан.

Братська могила радянських воїнів та пам’ятник воїнам- односельцям

с.Анатолівка

В центрі села , біля Будинку культури знаходяться пам’ятник воїнам-односельцям та братська могила радянських воїнів, в якій 30.03.1944 року були поховані рядові Кузнєцов П.А., Могилкин К.М. та Белявський Н.І., які загинули в боях за визволення села Анатолівка від німецько-фашистських загарбників.

Пам'ятник воїнам-односельцям

с.Василівка

В центрі села Василівка, на присадибній ділянці, біля Будинку культури в 1976 році був встановлений пам’ятник воїнам- односельцям, які загинули в роки Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр. На постаменті споруджена скульптура колінопреклоненого воїна.

Пам’ятник воїну-інтернаціоналістуМазуренку С.С.

с. Калинівка

На сільському кладовищі села Калинівка встановлено пам’ятник загиблому в 1984 році в Афганістані воїну-інтернаціоналісту Мазуренку Сергію Самуїловичу. Пам’ятник в формі парусника виготовлений з чорного мармуру: на одній стороні зображено Сергія в цивільному одязі, на другій – в військовому.

Пам’ятний знак жертвам і ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС

смт.Березанка

У центрі селища, по вулиці Центральній встановлено пам’ятний знак жертвам і ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС, відкритий 24 квітня 2009 р. Пам’ятник виготовлений з граніту у вигляді палаючого полум’я.

Пам’ятний знак (хрест) жертвам

голодомору та політичних репресій

смт.Березанка

24 листопада 2007 року по вулиці Центральній   смт. Березанка урочисто відкрито пам’ятний знак загиблим у роки голодоморів та політичних репресій.

 

ЛАНДШАФТ

По території Березанського району протікають 3 річки, що пересихають:

* Березань (довжина 60 км., у межах району)

* Сосика (довжина 45 км., у межах району)

* Царега (довжина 12 км., у межах району)

На широких просторах причорноморських степів колоситься буйно пшениця, добре родить ячмінь, соняшник і кукурудза, цукрові буряки й кавуни, рясніють соковитими плодами сади й виноградники.

З корисних копалин є камінь - ракушняк, черепашник, пісок. Добувається у Новоподіллі та Яблуні.

Клімат помірно континентальний. Літо - жарке із сильними вітрами і частими суховіями. Іноді бувають пилові і чорні бурі. Зима м'яка і малосніжна. Переважають чорноземні грунти. Є насадєження із клену, акації, тополі і дубу. В продовж балок зарості чагарників терену, дерези, шипшини. Природна рослиність тимчакова - ковилова. Багатий також і тваринний світ. Водяться косулі, зайці, ховрахи та хомяки, полівки, їжаки, кроти, ласки, нутрії, ондатри, лисиці. З птахів поширені дикі качки, гуси, перепілки, дрохви, кулики, жайворонки. З плазунів є ящірки, полози, степові гадюки тощо. В лиманах водяться лящі, судаки, окуні, а в Чорному морі - бички, хамса, кефаль, скумбрія, осетрові.

Природо - охоронні території належать до Очаківського лісництва і розташовані в основному на березі Тилігульського лиману.

Регіональний ландшафтний парк “Тилігульський”. Регіональний ландшафтний парк “Тилігульський” створено рішенням Миколаївської обласної ради у 1995 році. Територія заповідного об’єкту включає узбережжя та прилеглі акваторії Тилігульського лиману в межах Ташинської, Краснопільської, Анатоліївської, Української та Коблевської сільських рад Березанського району Миколаївської області загальною площею 8195,4 гектара. До його складу також увійшов орнітологічний заказник місцевого значення “Пониззя Тилігульського лиману”.

Парк забезпечує збереження цінних природних комплексів та історико-культурних об’єктів Тилігулу, умови для організованого туризму і відпочинку, проведення наукових досліджень, пропаганду екологічних знань.

Як унікальний природний комплекс Тилігульський лиман включено до переліку водно-болотних угідь, що мають міжнародне значення, головним чином, як середовище існування водоплавних птахів.

Тилігульський лиман знаходиться на межі Миколаївської та Одеської областей і вважається одним з найчистіших лиманів Північно-Західного Причорномор’я.

Його довжина сягає 80 км, ширина - до 4,5 км, максимальна глибина - 21,2 м, прозорість води - до 7 м. Це самий глибокий і прозорий лиман нашого регіону, який відділений від моря широким піщаним пересипом. Їх з’єднує лише штучно створений канал.

У заповідному об’єкті добре збереглась природна рослинність, яка представлена травянистими болотами, засоленими луками, солончаками і солонцями, справжніми та кам’янистими степами, деревно-чагарниковими заростями. В районі Ташинської затоки та гирла річки Царега знаходиться один з найбільших на півдні України цілинних степових масивів.

Це вплинуло на багатство флори узбережжя Тилігуьського лиману, яка нараховує близько 620 видів судинних рослин. У складі флористичних комплексів парку - велика кількість рідкісних і зникаючих видів, занесених до Червоної книги України: голонасінник одеський, підсніжник Ельвеза, пізньоцвіт анкарський, зозулинець болотний, морковниця прибережна, пустельниця головчаста, сон чорніючий, ковили волосиста, Лессінга, українська, Граффа і шорстка, тюльпани Шренка та бузький, шафран сітчастий, дрік скіфський, рястка Буше.

Серед рослин, які потребують регіональної охорони - льонок великохвостий, півники солелюбні, ломиніс цілолистий, яблуня рання, горицвіт весняний, белевалія сарматська, чебрець молдавський, валеріана пагононосна, тринія багатостеблова та інші.

На території парку зростає багато західнопричорноморських і причорноморських ендемічних видів: астрагал блідий, пустельниця жорстка, льонок Біберштейна, китятки молдавські, льон лінійнолистий, глід Попова, мінуарція бузька, юринея короткоголова, волошка Маршалла, залізняк гібридний, пижмо одеське. Вони представляють унікальний вапняковий субкомплекс Одеського флористичного району.

Усього на лівобережжі лиману виявлено 17 видів судинних рослин, які занесені до Червоної книги України, 4 - до Європейського червоного списку, 7 - до Світового червоного списку або Червоної книги МСОП, ще 2 види - до Бернського списку.

Наявність широкого спектру змін солоності води та рівневого режиму Тилігульського лиману зумовили формування складних комплексів водних мешканців - від прісноводних до морських. У кінці XVIII сторіччя сюди, згідно історичним свідоцтвам, заходила “червона” риба, скумбрія, ставрида та навіть тунець, тобто лиман мав постійний зв'язок з морем. Пізніше він став ізольованим. Усього ж у лимані в різні роки його існування було зареєстровано 56 видів риб. Сьогодні тут мешкає не більше 30 представників іхтіофауни.

Тилігул - місце масового гніздування та концентрації птахів під час сезонних міграцій. На піщаних островах та косах з невисокою трав’янистою рослинністю тут часто гніздяться крячки річковий, рябодзьобий і малий, коловодник звичайний, чоботар, кулик-довгоніг, пісочники морський та малий, рідше кулик-сорока і дерихвіст лучний. Серед заростей очерету, переважно у верхній частині лиману, виводять потомство лиска, крижень, гуска сіра, лебідь-шипун, різні види чапель, косар та коровайка. У норах та берегових обривах влаштовують свої гнізда красені галагази та екзотичні сиворакші.

Загальна чисельність птахів, що зупиняються на прольоті в межах лиману та його узбережжя, іноді сягає 30000 особин. Сезонні скупчення утворюють переважно крижень, лиска, попелюх, гуска білолоба, мартини звичайний, малий і жовтоногий, чепура велика і мала, лебідь-шипун, галагаз тощо. Частина пернатих тут і зимує.

Заповідні угіддя підтримують існування багатьох рідкісних представників орнітофауни, що занесені до Червоної книги України і Європейського червоного списку: пелікана рожевого, баклана малого, чаплі жовтої, косаря, коpовайки, лелеки чоpного, казаpки чеpвоноволої, чеpні білоокої, гоголя, скопи, луня польового, канюка степового, підорлика малого, орлана-білохвоста, балобана, сапсана, жуpавля сіpого, лежня, пісочника морського, кулика-довгонога та кулика-сороки, поpучайника, кульонів великого і сеpеднього, дерихвоста лучного, мартина каспійського та інших. Всього понад 30 видів.

Серед інших тварин, що перебувають під охороною держави, тут мешкають бджола-тесляр звичайна, сколія степова, поліксена, подаліpій, махаон, дибка степова, волочниця велетенська, красотіл пахучий, жовтобpюх та Палласів полоз, горностай, тхір степовий, борсук, видра річкова тощо.

Територія заповідного об’єкту має важливе культурне значення. На узбережжі лиману виявлено низку поселень епохи пізньої бронзи, античної доби, черняхівської культури. Тилігул був одним із районів найбільш ранньої українсько-козацької колонізації. Він здавна використовувався людьми для вилову риби та мореплавства.

На пересипі лиману, вздовж узбережжя Чорного моря, розміщений кліматичний курорт “Коблеве” з відповідною інфраструктурою. Важливим ресурсом для розвитку цього рекреаційного комплексу є лікувальні грязі Тилігулу. Їх запаси перевищують 14 млн. тонн і є найбільшими не тільки в Україні, але і в країнах Східної Європи. Ці грязі можуть широко використовуватись для лікування захворювань опорно-рухового апарату, нервової системи, захворювань шкіри тощо.

Все це забезпечує широкі можливості для розвитку в межах парку екологічного туризму та різних видів рекреаційної діяльності, активність яких у світі щорічно зростає. Вже традиційними на Тилігульському лимані та його мальовничих берегах стали пляжний відпочинок, любительське рибальство і мисливство, прогулянки на човнах, пішохідні подорожі та пізнавальні екскурсії, наукові експедиції, польові практики і спостереження за птахами.

 

Очільники району

Гуртовий Валентин Миколайович -голова Березанської районної ради.

Народився у смт Чаплине Васильківського району Дніпропетровської області 17 травня 1958 року. В 1980 році закінчив Машинобудівний інститут ім. А.Я. Чубаря в м. Запоріжжя за спеціальністю автомобілі і трактори, отримав кваліфікацію інженер - механік.

Трудову діяльність починав старшим інженером служби надійності машин РО "Сільгосптехніка". Працював другим секретарем райкому комсомолу, завідувачем оргвідділу райкому партії, директором радгоспу "Україна", заступником голови райдержадміністрації та головою районної ради.

Одружений, має сина.

У 2016 році відбулися вибори після яких було обрано голову Коблівскої обєднаної сільської ради (Панич В.М.). В грудні 2017 року відбулися вибори до Березанської ОТГ де обрано голову ОТГ - Хоміцького В.А.

Хоміцький Валерій Альбінович -голова Березанської ОТГ

Народився 25 червня 1974 року в селищі Березанка Миколаївської області.

Навчався у Березанській ЗОШ, після закінчення якої одразу ж розпочав трудову діяльність.

З 1991 року — будівельник Березанського комбінату побутового обслуговування.

З 1995 по 2015 рік працював водієм-інкасатором Березанського відділення ВАТ «Ощадбанк».

З 2015 року — голова Березанської селищної ради.

У 2019 році закінчив правознавчий факультет в Миколаївському коледжі міжнародного класичного університету ім. Пилипа Орлика.

З 2019 року навчається на правознавчому факультеті в Миколаївському міжнародному класичному університеті ім. Пилипа Орлика.

Одружений, виховує сина.

Панич Володимир Михайлович — Коблівський сільский голова

БІОГРАФІЯ

Народився 07.08.1960 р. в с.Морське, Березанського району, Миколаївської області

В 1967 році пійшов до 1-го класу Коблівської середньої школи яку закінчив в 1977 році.

Потім працював робітником радгосп-заводу «Росія» в с.Коблево

В 1978 році вступив до Одеського сільськогосподарського інституту, після закінчення якого працював агрономом в радгосп-заводі «Росія»

З травня 1985року до листопада 1986 року проходив службу в лавах Радянської армії

З грудня місяця 1986 року до березня 1987 року працював бригадиром виноградноїї бригади.

З березня місяця 1987 року до вересня 2004 року працював в Березанському РВ УМВС в Миколаївській області.

В 2002 році закінчив Луганську академію внутрішніх справ, та здобув кваліфікацію юриста.

З вересня 2004 року обраний на посаду Коблівського сільського голови, де працює по теперішній час.

Одружений, виховує доньку та сина.

Список очільників села (старост) і голів сільських рад

№ п/п

Назва населеного пункту

ПІП

голови (старости)

Телефон

1

Березанська ОТГ

Хоміцький В.А.

2-13-10   2-21-53

2-13-43

2

Анатолівка

Волкова Т.А.

9-43-40   9-43-76

3

Василівка

В. о. старости Василівського старостинського округу Березанської ОТГ

Гавлік Г.В.

9-85-47 9-85-67

9-85-39

4

Дмитрівка

Масіна С.М.

9-84-31   9-84-12

9-84-42

5

Данилівка

Коваль Т.В.

9-36-41   9-36-18

6

Калинівка

В. о. старости Калинівського старостинського округу Березанської ОТГ

Поворозник О.В.

9-45-91   9-45-13

7

Коблівська ОТГ

Панич В.М.

9-61-42 9-64-44

9-61-31

8

Краснопілля

Крецу І.С

9-34-41   9-34-06

9-34-28

9

Красне

Поліщук В.М.

9-53-44   9-53-64

10

Лимани

В. о. старости Лиманівського старостинського округу Березанської ОТГ

Орищіна Т.О.

9-41-42   9-42-72

11

Матіясове

В. о. старости Матіясівського старостинського округу Березанської ОТГ Божеску Н.М

9-31-19

12

Новофедорівка

Степаненко Н.В.

9-46-38 9-46-80

9-47-19

13

Рибаківка

Антоненко О.С.

2-00-12

14

Ташине

Машуренко Л.О.

9-33-31 9-33-39

15

Тузли

Рогальов І.В.

2-01-34   9-37-90 9-37-41 9-32-43

16

Щасливе

Пирог-Кравчук І.М.

9-51-22 9-51-80

9-51-47

17

Українка

Топал М.В.

2-01-37 9-66-72

Релігійні організації

№ з/п

Назва

Місце розташування

1

Українська православна церква Київського Патріархату

смт.Березанка, с.Василівка, с.Кімівка, с.Краснопілля, с.Н-Федорівка, с.Коблево, с.Анатолівка, с.Прогресівка

2

Українська православна церква Московського патріархату

смт.Березанка, с.Коблево, с.Щасливе, с.Рибаківка, с.Красне, с.Малахове, с.Комісарівка, с.Дмитрівка, с.Тузли, с.Лимани, с.Вікторівка

3

Евангелістські християни-бабтисти

с.Рибаківка, с.Калинівка

4

Адвентисти сьомого дня

смт.Березанка

5

Християни віри Євангельської

смт.Березанка

Засоби масової інформації

На території району передплачено понад 9,5 тисяч примірників різних видань, які видаються в Україні та поза її межами. Місцева газета має назву «Березань».

Сільське господарство

Березанський район займає площу сільськогосподарських угідь 112163 га, з яких 91072 га (81%) - рілля. Обробітком землі займається 35 сільськогосподарських підприємств, близько 300 фермерських господарств та 7000 одноосібників.

За роки незалежності сільгоспвиробниками Березанщини було вирощено близько 2,5 млн. тонн зернових культур, 0,5 млн. тонн соняшнику та 100 тис. тонн винограду.

Протягом останніх 10 років керівниками сільгосппідприємств ведеться інвестиційна політика щодо придбання нової сільгосптехніки, впровадження сучасних технологій вирощування сільгоспкультур. В районі відновлено зрошувальну систему на площі 517 га, яку використовує ТОВ ім. К. Петровського. Сільське господарство району постійно отримує державні інвестиції, тільки в 2015 році залучено 8,8 млн. грн. на придбання сільськогосподарської техніки (тракторів, комбайнів, сівалок та ін.)

Фермерські господарсва району

п/п

Назва

Керівник

Адреса реєстрації

1

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ОАЗИС"

 ГОЛОКОЗ ЮРIЙ АНАТОЛIЙОВИЧ

С.КРАСНЕ ВУЛ. СТЕПОВА БУД. 1, KB. 4

2

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ОЛЬГА 2008"

 РУСУ ОЛЬГА МИХАЙЛIВНА

 С.ЩАСЛИВЕ ВУЛ. ПАРКОВА БУД. 13

3

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "АРТАНIЯ"

 

ГОНЧАРЕНКО IВАН МИКОЛАЙОВИЧ

С.ТАШИНЕ

4

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ТЮЛЬПАН КРАСНОПIЛЛЯ"

КНИШ ВIКТОР МИКОЛАЙОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. 1 ТРАВНЯ БУД. 4

5

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЛЕГЕНДА"

ОШКОДЕР ЛIДIЯ АНДРIЇВНА

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. НОВОСIЛЬСЬКА БУД. 28

6

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ )ГОСПОДАРСТВО "ВОДОЛIЙ-2"

ТОМАШЕВСЬКИЙ СЕРГIЙ ФРОIМОВИЧ

С.КРАСНЕ ВУЛ. СОНЯЧНА БУД. 24

7

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "БОРИС"

ВОЛОШИНА СВIТЛАНА МИКОЛАЇВНА

С.КIМIВКА ВУЛ. САДОВА БУД. 58

8

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ДIОНIС"

МАКСИМОВ ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. МЕДИЧНА БУД. 5, KB. 1

9

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "НІКА-АРТ"

АЙРАПЕТЯН АРТУР ВАНІЧКАЙОВИЧ

С.МАТІЯСОВЕ вул. Миру, буд.14

10

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ФЕНIКС"

БУТ НЕЛЯ ВIКТОРIВНА

 СМТ. БЕРЕЗАНКА ВУЛ. ПЕРЕМОГИ БУД. 15

11

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "КОРАЛ"

 ВАКАР ЮРIЙ МИКОЛАЙОВИЧ

С.ВАСИЛIВКА ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНА БУД. 12А

12

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ПОТРIУМ"

ПОТРИВАЄВ ВОЛОДИМИР ЯКОВИЧ

 С.АНАТОЛIВКА ВУЛ. ШКIЛЬНА БУД. 5

13

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВЄКТОР"

АБДУРАХМАНОВ ВIКТОР АХАТКУЛОВИЧ

С.КАЛИНІВКА ВУЛ. КIМА БУД. 5

14

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВИСЕТА"

СТЕПАНОВ ВАЛЕРIЙ ВIКТОРОВИЧ

С.ТАШИНЕ ВУЛ. МИРУ БУД. 23

15

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЗОРЯ АННИ"

БУЖИЛОВ СЕРГІЙ ІВАНОВИЧ

 С.МАТІЯСОВЕ ВУЛ. СУВОРОВА, БУД.3

16

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "П'ЯТКОВА"

П'ЯТКОВА СВIТЛАНА ОЛЕКСАНДРIВНА

С.УКРАЇНКА ВУЛ. СТЕПОВА БУД. 36

17

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "СТОЖАРИ"

БОЖИК ВОЛОДИМИР ДМИТРОВИЧ

С.АНДРIЄВО-ЗОРИНЕ

18

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "УРОЖАЙ-2012"

ЧИЧЕТА ІРИНА ПЕТРІВНА

С.Новофедорівка вул. ЦЕНТРАЛЬНА, буд.56

19

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВIКТОРIЯ-2010"

ШИПОВ ВIКТОР МИКОЛАЙОВИЧ

С.КАЛИНІВКА ВУЛ. БУД. 6

20

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ДIВА"

ШУЛIН АНАТОЛIЙ ПИЛИПОВИЧ

С.КАЛИНІВКА ВУЛ. САДОВА БУД. 29

21

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ГЕОРГІЇВСЬКЕ"

ШВЕД МАРІЯ ЙОСИПІВНА

С. Краснопілля вул. Робітнича, буд.11

22

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ГИРЯ"

ГIР'Я ВОЛОДИМИР СЕМЕНОВИЧ

С.ВАСИЛIВКА ВУЛ. НАБЕРЕЖНА БУД. 12

23

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЗЕРНО-2012"

ЧИЧЕТА АНДРІЙ БОРИСОВИЧ

С.Новофедорівка вул. ЦЕНТРАЛЬНА, буд.56

24

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ОСАДЧУК І.І."

ОСАДЧУК ІРИНА ІВАНІВНА

С. ЩАСЛИВЕ ВУЛ. ЧАПАЄВА БУД. 4

25

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "СIМ'Я"

 ОСАДЧУК ОЛЕКСАНДР ПЕТРОВИЧ

С.ЩАСЛИВЕ ВУЛ. МИРУ БУД. 4

26

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ТРОЯНДА"

ВОЛОШИН ВОЛОДИМИР БРОНIСЛАВОВИЧ

С.КАЛИНIВКА ВУЛ. СТЕПОВА БУД. 58

27

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "АГРОПРОМТРЕЙД"

КРИКУНОВ ІВАН АНДРІЙОВИЧ

С.НОВОФЕДОРІВКА ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНВА БУД. 18

28

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "МАССАНДРА"

 ШВЕДОВ ПАВЛО IВАНОВИЧ

С.КРАСНЕ ВУЛ. СОНЯЧНА БУД. 14

29

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВЕРЕС"

МИЛОВСЬКИЙ СЕРГIЙ ВЛАДИСЛАВОВИЧ

С.ДАНИЛIВКА

30

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВОДIФЕРПОIТ"

КРОПИВНИЦЬКИ ВОЛОДИМИР IЛЛIЧ

С.КРАСНОПIЛЛЯ ВУЛ. СТЕПОВА БУД. 8

31

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ДОЛЯ"

ВЕСЕЛОВ ВАДИМ ВАЛЕНТИНОВИЧ

С.ДАНИЛIВКА

32

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЖУЖА"

ХРАПУНОВ ВОЛОДИМИР ПЕТРОВИЧ

С.ДМИТРIВКА ВУЛ. ПЕРШОТРАВНЕВА БУД. 8

33

СЕЛЯНСЬКЕ ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЗОЛОТИЙ ЯКОРЬ"

НІМЧУК МИХАЙЛО ВАСИЛЬОВИЧ

С.УКРАЇНКА

34

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ГОЛУБА ЛАГУНА"

НIМЧУК ВАСИЛЬ МИХАЙЛОВИЧ

С.УКРАЇНКАВУЛ. ЮВIЛЕЙНА БУД. 9

 

35

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "НАША РОДИНА"

НЕГРЄЄВ СЕРГIЙ ВАСИЛЬОВИЧ

С.АНАТОЛIВКА ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНА БУД. 95

36

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ПОЗИТРОН"

СIЧКО АЛIНА ВIКТОРIВНА

С.ЧЕРВОНИЙ ПОДIЛ

37

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ТIЩЕНКО"

ТIЩЕНКО ГЕОРГIЙ ЙОСИПОВИЧ

 С.ЧЕРВОНИЙ ПОДIЛ

38

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ПОДIЛЛЯ"

СЕМЕНЮК ВОЛОДИМИР IВАНОВИЧ

С.ВИНОГРАДНЕ ВУЛ. БАКУРИНСЬКОГО БУД. 8

39

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВОСХОД"

ГЛАДУН ОЛЕКСАНДР ВАСИЛЬОВИЧ

С.ДАНИЛIВКАВУЛ. ЗАРIЧНА БУД. 2

40

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЗЕМА"

ЛЯШЕНКО IВАН ФЕДОРОВИЧ

С.НОВОСЕЛIВКА

41

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЛУЧ"

КОВАЛЬСЬКИЙ ГЕОРГIЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ

С.УКРАЇНКА ВУЛ. СТЕПОВА БУД. 71

42

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЛЮДА"

 ЧАБАН ОЛЕГ ФЕДОРОВИЧ

С.КРАСНОПIЛЛЯ ВУЛ. КИР'ЯКIВСЬКА БУД. 25

43

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "МАТРИЦА"

СТЕПАНОВА ОЛЕНА ОЛЕКСАНДРIВНА

С.ПОПIЛЬНЕ ВУЛ. 8 БЕРЕЗНЯ БУД. 37

44

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ )ГОСПОДАРСТВО "АТАМАНКА"

 ГРОМОВИЙ IВАН ВОЛОДИМИРОВИЧ

 С.КОБЛЕВЕ ВУЛ. СТЕПОВА БУД. 39

45

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ )ГОСПОДАРСТВО "БДЖIЛКА"

БОНДАРЕНКО МИКОЛА НЕСТЕРОВИЧ

 С.НОВОФЕДОРIВКА

46

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ )ГОСПОДАРСТВО "НЕЙТРОН"

СIЧКО IРИНА ОЛЕКСАНДРIВНА

С.ДМИТРIВКА

47

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ )ГОСПОДАРСТВО "ОДЕССА"

РЯБОЙ ОЛЕКСIЙ IЛЛIЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. ПЕРЕМОГИ БУД. 18

48

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ )ГОСПОДАРСТВО "ОРФЕЙ"

МАСIН ВIКТОР IВАНОВИЧ

 С.ДМИТРIВКА

49

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ )ГОСПОДАРСТВО "ЮРА"

ГЛАДУН МИКОЛА РОМАНОВИЧ

С.КАЛИНІВКА ВУЛ. КIМА БУД. 9

50

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО "АЗОВ"

 ПАПУЛОВ ВІКТОР СТЕПАНОВИЧ

С.НОВОФЕДОРІВКА

51

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО "ВІКТОР"

ВЕРБИЦЬКИЙ ВІКТОР АНАТОЛІЙОВИЧ

С.КОБЛЕВЕ

52

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО "ГРАВIР"

ПIДГУРСЬКИЙ КОСТЯНТИН ВIКТОРОВ

 С.КРАСНЕ ВУЛ. СТЕПОВА БУД. 10

53

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО "ДАУРIЯ"

НАГОРНИЙ ПАВЛО IВАНОВИЧ

С.ЛИМАНИ

54

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО "ЗАКАТ"

ПИЛИПОНЬКО ВИКТОР ОРЕСТОВИЧ

С.КРАСНЕ ВУЛ.ЦЕНТРАЛЬНА   БУД. 22

55

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО "КАТЕРИНА"

ГЛАЗУНОВ ВОЛОДИМИР ВIКТОРОВИЧ

С.КОБЛЕВЕ

56

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО "ЛЕСЯ"

 РЕМЕНЯК НАДІЯ СТАНІСЛАВІВНА

С.ВИНОГРАДНЕ ВУЛ. БАКУРИНСЬКОГО БУД. 20

57

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО "ЛОЛIТА"

МАКСИМЧУК В. К.

С. ДАНИЛIВКА

58

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО "ОЛIМПIЯ"

ФЕСЕНКО А. Н.

С. УКРАЇНКА, ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНА, Б.41

59

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО "ПIВДЕНЬ"

ХИМЕНКО ВIКТОР МИКОЛАЙОВИЧ

С.КОМIСАРIВКА

60

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО "ПОЛЬОВЕ"

 КАРАЛКIНА ЛЮБОВ IВАНIВНА

С.КОБЛЕВЕ ВУЛ. МОРСЬКА БУД. 9

61

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО "ПОПIЛЬНЕ"

ХЛЯКIН ГЕННАДIЙ СТЕПАНОВИЧ

 С.ПОПIЛЬНЕ ВУЛ. 8 БЕРЕЗНЯ БУД. 37

62

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО "РИСК"

КОНКIН ОЛЕКСАНДР РОМАНОВИЧ

С.ЩАСЛИВЕ

63

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО "РОСИНКА"

ШУДРА АНАТОЛIЙ ВАСИЛЬОВИЧ

С.КРАСНОПIЛЛЯ ВУЛ. РIЧКОВА БУД. 11

64

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО "САПФІР"

ПАНЧАК ВІКТОР МИКОЛАЙОВИЧ

 С.КОБЛЕВЕ ВУЛ. БАБЛІДЗЕ БУД. 21А

65

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО "СВIТАНА"

ДЕМЧКО ВIКТОР ПЕТРОВИЧ

С.НОВОСЕЛIВКА

66

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО "СТЕПОВЕ"

 ВИСОЧЕНКО ТЕТЯНА ІВАНІВНА

С.КОБЛЕВЕ

67

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО "ЧА-КОН"

ЧА ВЯЧЕСЛАВ ПАВЛОВИЧ

С.КАЛИНІВКА

68

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО "ЧЕРЬОМУХА"

ГЛАЗУНОВ ВIКТОР ГЕОРГIЙОВИЧ

С.КОБЛЕВЕ

69

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО «ТКАЧУКВ. I.»

ТКАЧУК В.І.

С. КОБЛЕВЕ, ВУЛ. МОЛОДIЖНА, Б.16

70

СЕЛЯНСЬКЕ ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЛЮДМИЛА"

САРАНІНА ЛЮДМИЛА ГРИГОРІВНА

С.ТУЗЛИ ВУЛ. ШЕВЧЕНКА БУД. 8

71

СЕЛЯНСЬКЕ ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "МАЛАХІТ"

САРАНІН АФАНАСІЙ ГЕННАДІЙОВИЧ

С.ТУЗЛИ ВУЛ. ШЕВЧЕНКА БУД. 8

72

СЕЛЯНСЬКЕ ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "РУСЬ"

САРАНІН СЕРГІЙ ОПАНАСОВИЧ

С.ТУЗЛИ ВУЛ. ШЕВЧЕНКА БУД. 8

73

СЕЛЯНСЬКЕ ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "СЯБРИ"

КАЧАНОВИЧ ВАСИЛЬ ГРИГОРОВИЧ

 С.КАЛИНІВКА ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНА БУД. 6

74

СЕЛЯНСЬКО-ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "РОСЬ"

ПЛЬОХIН ВIКТОР IВАНОВИЧ

 С.НОВОФЕДОРIВКА ВУЛ. МОЛОДIЖНА БУД. 15

75

ФГ "ЛУПАШКО"

ЛУПАШКО ОЛЕКСАНДР ВОЛОДИМИРОВИЧ

С.КРАСНОПІЛЛЯ ВУЛ. ПЕРШОТРАВНЕВА БУД. 19

76

ФГ "МРІЯ"

МЯКЕНКО ІГОР АНАТОЛІЙОВИЧ

С.ЩАСЛИВЕ ВУЛ. СТЕПОВА БУД. 33

77

ФГ "ПОЛЕ"

 МЯКЕНКО МИКОЛА ЛЕОНІДОВИЧ

С.ЩАСЛИВЕ

78

ФГ "ХВАН"

ХВАН ОЛЕГ МАКСИМОВИЧ

С.КАЛИНІВКА ВУЛ. САДОВА БУД. 10

79

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "IВАНКА"

БЕЛОГОЛОВСКИЙ С.І.

С.УКРАЇНКА

80

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "IННА"

СЕМЕНЕНКО ОЛЬГА ОЛЕКСАНДРIВНА

С.НОВОФЕДОРIВКА ВУЛ.ЦЕНТРАЛЬНА БУД. 34, KB. 2

81

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "АГРОС-ПІВДЕНЬ"

ВОЛОШИН ПЕТРО ІВАНОВИЧ

смт.Березанка вул. Молодіжна, буд.9, кв.1

82

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "АГУТI"

МАМЧУР Л. В.

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. ПРИВОКЗАЛЬНА БУД. 11

83

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "АДОНIС-77"

 ГАЛАЄВ ОЛЕКСАНДР ВIКТОРОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. МЕДИЧНА БУД. 1, KB. 9

84

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "АЛМАЗ"

 ТЕРПАК IГОР МИХАЙЛОВИЧ

С.КРАСНОПIЛЛЯ ВУЛ. БУДIВЕЛЬНИКIВ БУД. 21

85

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "АЛЬОНУШКА"

 ХИМЕРА ТЕТЯНА ВОЛОДИМИРIВНА

С.ВИНОГРАДНЕ ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНА БУД. 21

86

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "АЛЬФА-ЦЕНТАВРА"

 ШЛЬОМIН ОЛЕКСАНДР ЛЕОНIДОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. СУВОРОВА БУД. 170 Б

87

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "АНАСТАСIЯ"

СИВУН ОЛЕКСАНДР АНАТОЛIЙОВИЧ

С.КАЛИНІВКА ВУЛ. САДОВА БУД. 2

88

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "АННА"

СЕМЕНЕНКО IВАН IВАНОВИЧ

С.НОВОФЕДОРIВКА ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНА БУД. 25, KB. 4

89

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "АННУШКА"

 ТКАЧИК ПЕТРО ДЕОНИСОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. МОЛОДIЖНА БУД. 7, KB. 1

90

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "АНТОН"

ДЕЛIЇВА ОЛЬГА МИХАЙЛIВНА

 С.КАЛИНIВКА ВУЛ. СТЕПОВА БУД. 14

91

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "АПОЛОН"

ТЕРПАК ЯРОСЛАВ МИХАЙЛОВИЧ

С.КРАСНОПIЛЛЯ ВУЛ. ПЕРШОТРАВНЕВА БУД. 22

92

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "АРКАДIЯ-НИВА 2007"

 СТЕПАНЕЦЬ АРКАДIЙ МИХАЙЛОВИЧ

 С.ДМИТРIВКА ВУЛ. ПЕРШОТРАВНЕВА БУД. 24

93

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "АРОНIЯ"

 КОСТЮК МИКОЛА МИКОЛАЙОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. ДОНЦОВА БУД. 1В

94

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "АРТЕМ"

СЕМЕНЕНКО ЛЮДМИЛА IВАНIВНА

С.НОВОФЕДОРIВКА ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНА БУД. 34, KB. 2

95

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "БIЛИЙ ЛЕБIДЬ"

ГУСКА ОЛЕГ МИХАЙЛОВИЧ

С.НОВОФЕДОРIВКА ВУЛ. ГАГАРIНА БУД. 5

96

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "БIЛОГIР'Я"

 ГАЙДУК ОЛЬГА ВОЛОДИМИРIВНА

 СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. ПЕРЕМОГИ БУД. 39

97

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "БЕЛЫЙ АИСТ"

ГУМЕНЮК ЮРIЙ МИКОЛАЙОВИЧ

С.КРАСНОПIЛЛЯ ВУЛ. КИР'ЯКIВСЬКА БУД. 21

98

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "БЕРКУТ"

ОРЕЛ КОСТЯНТИН ФЕДОРОВИЧ

С.КАЛИНIВКА ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНА БУД. 2

99

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "БОЯРИНЦЕВ"

БОЯРИНЦЕВ МИКОЛА ВОЛОДИМИРОВИЧ

С.КОМIСАРIВКА

100

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "БУГ"

ДЕВIШЕК РОМАН ОЛЕКСIЙОВИЧ

С.НОВОФЕДОРIВКА ВУЛ. СОНЯЧНА БУД. 29

101

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "БУРЕВIСНИК"

РЕДЬКА РОМАН СТЕПАНОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. МИРУ БУД. 8

102

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВIКТОРIЯ-2"

ЮГАЙ ЛЕОНIД ДМИТРОВИЧ

С.КАЛИНIВКА ВУЛ. ВАЛЕНТИНИ ТЕРЕШКОВОЇ БУД. 2

103

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВIЛЯ"

СТРIКАЛОВ ВАЛЕРIЙ СТЕПАНОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. МОЛОДIЖНА БУД. 7, KB. 1

104

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВIРА"

ЦИМБАЛ ЛЮДМИЛА IВАНIВНА

С.КОБЛЕВЕ ВУЛ. МОЛОДIЖНА БУД. 22

105

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВIТА"

ВОРОНОВ ВОЛОДИМИР МИКОЛАЙОВИЧ

 С.НОВОФЕДОРIВКА

106

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВАДИМА"

ХОДЧЕНКО АНАТОЛIЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ

С.ДАНИЛIВКА

107

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВАСИЛЬОК"

ХІР ПЕТРО ІВАНОВИЧ

С.ЛУГОВЕ

108

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВЕЛЕС"

ТУДОС АЛЛА ДМИТРIВНА

С.КОБЛЕВЕ ВУЛ. СТЕПОВА БУД. 40 А, KB. 4

109

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВЕСЕЛКА"

ВАКАР IРИНА БОРИСIВНА

С.ВАСИЛIВКА ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНА БУД. 12-А

110

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВЕСНЯНКА"

ЗЕЛЕНКО ЛАРИСА ПАВЛIВНА

С.ВАСИЛIВКА ВУЛ.СОНЯЧНА 11

111

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВЕСТ"

 МЯКЕНКО ОЛЕКСАНДР УЛЯНОВИЧ

 С.КОБЛЕВЕ ВУЛ. СТЕПОВА БУД. 111

112

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВИП"

ПУЧКОВ ВОЛОДИМИР IВАНОВИЧ

 СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. МИРУ БУД. 13

113

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВОЛОШКА"

ВОЛОШИН ДМИТРО ДАНИЛОВИЧ

С.ЩАСЛИВЕ

114

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ГАЛЯВИНА"

ПОРХУН ДМИТРО НИКИФОРОВИЧ

С.КАЛИНІВКА

115

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ГАННА"

 ГРОМОВИЙ СЕРГIЙ IВАНОВИЧ

С.ЩАСЛИВЕ ВУЛ. ШКIЛЬНА БУД. 6

116

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ГАРМОНIЯ"

ШЕВЧЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

С.ЩАСЛИВЕ

117

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ГАЮР"

ПИЛИПЕНКО ГАЛИНА ГЕОРГIЇВНА

 С.КРАСНОПIЛЛЯ

118

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ГВОЗДИКА"

 ГРИГОР'ЄВ ВАЛЕНТИН ПЕТРОВИЧ

С.НОВОФЕДОРIВКА ПРОВ. САДОВИЙ БУД. 10

119

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ГЕРРА"

КАЛЬТЯ МИХАЙЛО АНАТОЛIЙОВИЧ

С.КАЛИНІВКА

120

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ГОРИЦВIТ"

ПРОКОПЕНКО АНАТОЛIЙ ГРИГОРОВИЧ

С.ГЛИБОКЕ

121

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ГУЛЬНАРА"

АБДУРАХМАНОВ АХАТКУЛ ТУРСУНОВИЧ

С.КАЛИНІВКА ВУЛ. КIМА БУД. 5

122

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ДIАМАНТ"

 МАТРУНЧУК ОЛЕКСАНДР СЕРГIЙОВИЧ

С.ТАШИНЕ

123

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ДIАНА"

ГАВЛIК ГАЛИНА ВАЛЕНТИНIВНА

 С.ВАСИЛIВКА ВУЛ. НАБЕРЕЖНА БУД. 35

124

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ДАРИ ПРИРОДИ"

КЛЮКАС ОЛЕКСIЙ ПАВЛОВИЧ

С.КОБЛЕВЕ ВУЛ. МОРСЬКА БУД. 27

125

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ДАРИНА"

ФЕДОРОВ МИКОЛА ВАСИЛЬОВИЧ

С.ЩАСЛИВЕВУЛ. СТЕПОВА БУД. 34

126

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ДЕМЕТРА"

СТЕПАНЕНКО ОЛЬГА IВАНIВНА

С.НОВОФЕДОРIВКА

127

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ДУБ" 

 ЕРОШЕНКО ВАСИЛИЙ ЛЕОНТЬЕВИЧА

С.КРАСНЕ ВУЛ. СТЕПОВА БУД. 24

128

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ДУНЯША"

КОРЖОВ ІВАН СЕРГІЙОВИЧ

С.ЛИМАНИ

129

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЕЛВIС"

ГРЕЧАН ЛIДIЯ IВАНIВНА

С.КОМIСАРIВКА

130

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЄВГЕНIЯ"

ГАДЮКОВА ЄВГЕНIЯ IЛЛIВНА

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. ДОНЦОВА БУД. 1 В, KB. 6

131

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "З НАДIЄЮ!"

ДЕРКАЧ МИКОЛА МИКОЛАЙОВИЧ

С.ТАШИНЕ ВУЛ. МИРУ БУД. 36

132

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЗIРКА"

ВАСИЛЕНКО АНАТОЛIЙ ФЕДОРОВИЧ

С.ГЛИБОКЕ

133

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЗАМРIЯ"

 КРИВОШЕЯ МИКОЛА IВАНОВИЧ

С.НОВОФЕДОРIВКА ВУЛ. ГАГАРIНА БУД. 15

134

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЗЕЛЕНА БАЛКА"

ЗАВАЛИЙ ІВАН ЗІНОВІЙОВИЧ

С.НОВОФЕДОРIВКА

135

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЗЕМЛЯ"

ЦУКАНОВ ЮРIЙ АНАТОЛIЙОВИЧ

С.НОВОФЕДОРIВКА ВУЛ. ГАГАРIНА БУД. 54

136

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЗОЛОТИЙ ПIВНИК"

 ВЛАСОВ ВАЛЕРIЙ АНАТОЛIЙОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. МЕДИЧНА БУД. 5, KB. 3

137

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "КIПАРИС"

ЧАПЧАЙ ВIКТОР ДМИТРОВИЧ

С.КОБЛЕВЕ ВУЛ. БАБЛIДЗЕ БУД. 34

138

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "КАМЕЛIЯ"

СОКУРА ВОЛОДИМИР ОЛЕКСАНДРОВИЧ

С.ДМИТРIВКА ВУЛ. ПЕРЕМОГИ БУД. 56

139

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "КАНОН"

 БIЛОУСОВА МАРIЯ IВАНIВНА

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. СТЕПОВА БУД. 18А, KB. 1

140

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "КАПУСТИНО"

ЦУКАНОВ АНАТОЛIЙ ЯКОВИЧ

 С.УКРАЇНКА ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНА БУД. 31

141

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "КАРДIНАЛ"

ДЯЧЕНКО IГОР ГЕОРГIЙОВИЧ

С.УКРАЇНКА ВУЛ. СТЕПОВА БУД. 12

142

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "КАСКАД"

РЕДЬКА РУСЛАН РОМАНОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. МИРУ БУД. 8

143

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "КАШТАН"

 БОЙЧЕНКО НАТАЛЯ ЯРОСЛАВIВНА

С.МАТIЯСОВЕ

144

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "КЕДР"

СОКОЛОВА ЛЮДМИЛА ЮХИМIВНА

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. НОВОСIЛЬСЬКА БУД. 2

145

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "КЛЕН"

КIРIШУН ОЛЕКСАНДР IВАНОВИЧ

С.МАТIЯСОВЕ

146

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "КОВИЛЬ"

 

ДЕКУШ НИКОЛАЙ НИКАНДРОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. СТЕПОВА БУД. 14, KB. 1

147

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "КОНКОРД"

 

П'ЯТКОВ ОЛЕКСIЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ

С.ЧЕРВОНА УКРАЇНА ВУЛ. СТЕПОВА БУД. 36

148

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "КОРУНД"

ВОВЧЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

С.ТАШИНЕ

149

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "КРОКУС"

ОБРАЩЕНКО ВАЛЕРIЙ ГЕОРГIЙОВИЧ

С.НОВОФЕДОРIВКА ВУЛ. МОЛОДIЖНА БУД. 12

150

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЛIДIЯ"

БАРНА ОЛЕГ ВОЛОДИМИРОВИЧ

С.ВАСИЛIВКА ВУЛ. НАБЕРЕЖНА БУД. 16

151

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЛАВАНДА"

КРИВОРУЧКО ЛIДIЯ ПЕТРIВНА

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНА БУД. 136

152

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЛАДА"

ПОЛIЩУК АНАТОЛIЙ ПАНТЕЛIЙОВИЧ

С.ДАНИЛIВКА ВУЛ. ЗАРIЧНА БУД. 25

153

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЛАНЬ"

ДРУЗЯК ВIКТОР ОЛЕКСАНДРОВИЧ

С.ВАСИЛIВКА

154

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЛАРИСА"

ЕПОР ГЕННАДИЙ ВЛАДИМИРОВИЧ

С.КОБЛЕВЕ ВУЛ. СТЕПОВА БУД. 17

155

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЛАСТIВКА"

ПАШКОВ ВIКТОР IВАНОВИЧ

С.УКРАЇНКА ВУЛ. ЮВIЛЕЙНА БУД. 20

156

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЛЕОНIД"

 

ГIРЖЕВ ЛЕОНIД ВОЛОДИМИРОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА

157

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЛЕОНТIО"

 

БОРСУК ЛЕОНIД АНДРIЙОВИЧ

С.ПОПIЛЬНЕ

158

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЛОЛIТА"

 

МАКСИМЧУК ВАСИЛЬ КАСЯНОВИЧ

С.ДАНИЛIВКА ВУЛ. ШКIЛЬНА БУД. 27

159

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЛЮДМИЛА ІІ"

 

КРИВЕНКО ВОЛОДИМИР ГЕОРГІЙОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. ЧЕРНІГІВСЬКА БУД. 16

160

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "МIСЯЧНА НIЧ"

 

 ДУБIНКА СТАНIСЛАВ АНАТОЛIЙОВИЧ

С.КРАСНОПIЛЛЯ

161

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "МАГНОЛIЯ"

 

КIПЕЛЬ ВОЛОДИМИР IВАНОВИЧ

 С.ПРОГРЕСIВКА ВУЛ. ЛИМАНСЬКА БУД. 4

162

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "МАКIВКА"

ВОЛОШИНА МАРIЯ ФЕДОРIВНА

С.ЩАСЛИВЕ ВУЛ. САДОВА БУД. 15

163

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "МАКСИМЧУК"

МАКСИМЧУК МИКОЛА КАСЬЯНОВИЧ

 С.ЩАСЛИВЕ ВУЛ. СОНЯЧНА БУД. 33

164

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "МАНАСТИРСЬКИЙ"

МАНАСТИРСЬКИЙ ВІКТОР ТИМОФІЙОВИЧ

СМТ. БЕРЕЗАНКА ВУЛ. ДОНЦОВА БУД. 1Б, KB. 14

165

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "МАРС"

ЛЕЛЕКА АРТЕМ ОЛЕГОВИЧ

С.ЩАСЛИВЕ

166

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "МАЯК"

ГЛУШКОВ ВОЛОДИМИР ГРИГОРОВИЧ

С.ГЛИБОКЕ

167

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "МАЯЧНЕ"

ГАВРИЛКО ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСАНДРОВИЧ

 С.ЛИМАНИ ВУЛ. ДОНЦОВА БУД. 25

168

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "МИХАЙЛIВСЬКЕ-ТТТ"

ТКАЧЕНКО АНАТОЛIЙ АРХИПОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. СУВОРОВА БУД. 79, KB. 8

169

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "МРIЯ-К"

ОЛІЙНИК Є. В.

С.НОВОФЕДОРIВКА

170

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "МУСТАНГ"

КУЛИК СЕРГIЙ ВАСИЛЬОВИЧ

С.КРАСНОПIЛЛЯ

171

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "НАДIЯ-44"

ГРОМОШНЯК ТАТЬЯНА СЕРГЕЕВНА

 С.ЩАСЛИВЕВУЛ. СТЕПОВОГО БУД. 1

172

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "НИВА"

ДЕМЯНЧИК ЄВГЕН ВОЛОДИМИРОВИЧ

С.ВАСИЛIВКА ВУЛ. НАБЕРЕЖНА БУД. 17

173

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "НІКА"

МАГАС НАТАЛЯ МИКОЛАЇВНА

С.ЩАСЛИВЕ

174

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ОБЕРIГ"

ОЛIЙНИК РОМАН ВАСИЛЬОВИЧ

С.НОВОФЕДОРIВКА ВУЛ. ГАГАРIНА БУД. 42

175

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ОДНАКО"

ЧЕРНИШ ОЛЕКСАНДР ПАВЛОВИЧ

С. МАТІЯСОВЕ

176

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ОКСАНА"

ТРИБУХА АНАТОЛИЙ МИХАЙЛОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА

177

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ОЛЬГА"

ГАЛУШКО ОЛЕКСАНДР IВАНОВИЧ

С.НОВОФЕДОРIВКА ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНА БУД. 34, KB. 2

178

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ОМЕГА"

БЕСКРОВНА ТЕТЯНА МИКОЛАЇВНА

С.ЩАСЛИВЕ

179

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ОРАНТА"

ГАЛАЄВ МИХАЙЛО ВIКТОРОВИЧ

С.НОВОФЕДОРIВКА

180

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ОРЕАНДА"

МАРТИНЮК ТИМОФIЙ КОСТЯНТИНОВИЧ

С.КОБЛЕВЕ ВУЛ. СТЕПОВА БУД. 40Д, KB. 33

181

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ОРЛАН"

МОРОЗОВ ОЛЕКСIЙ ВАЛЕРIЙОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. ДОНЦОВА БУД. 1В

182

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ОРХIДЕЯ"

ПОЛОВЕЦЬ МИКОЛА ЛЕОНIДОВИЧ

С.КРАСНЕ ВУЛ. СТЕПОВА БУД. 9

183

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ПIАН"

АНАСТАСЬЄВ IВАН ПАВЛОВИЧ

С.НОВОФЕДОРIВКА ВУЛ. СТЕПОВА БУД. 12

184

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ПРИМА"

ВАКАР ВIКТОР МИКОЛАЙОВИЧ

С.ВАСИЛIВКА ВУЛ. СОНЯЧНА БУД. 3

185

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "РIВНЕ"

ПАШIНСЬКА ЖАННА ПЕТРIВНА

С.ЛИМАНИ

186

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "РАДУГА"

ЛОШАКОВ ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

С.ЩАСЛИВЕ ВУЛ. СОНЯЧНА БУД. 10

187

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "РАССВЕТ"

ГАЛЮК ВАЛЕРIЙ ПЕТРОВИЧ

С.КРАСНОПIЛЛЯ ВУЛ. ВЕТЕРАНIВ БУД. 35

188

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "РИТМ"

КРАЙТОР СЕРГIЙ IВАНОВИЧ

С.ЩАСЛИВЕВУЛ. СТЕПОВА БУД. 3

189

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "РОССIВ"

РОЖНОВ ВАСИЛЬ ДМИТРОВИЧ

С.ЩАСЛИВЕВУЛ. НОВОСЕЛIВ БУД. 10

190

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "РУСЯ"

АНТОНЕНКО ВОЛОДИМИР ЮХИМОВИЧ

С.КОБЛЕВЕ ВУЛ. ОДЕСЬКА БУД. 6, KB. 10

191

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "РУТА"

СИВАЄВ ВIКТОР ГРИГОРОВИЧ

С.НОВОФЕДОРIВКА ВУЛ. ГАГАРIНА БУД. 8

192

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "РУХКЯН"

РУХКЯН АШОТ АРАМОВИЧ

Смт. Березанка вул. ЦЕНТРАЛЬНА, буд.33а

193

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "САКУРА"

СОКУРА ВIКТОР ОЛЕКСАНДРОВИЧ

С.ДМИТРIВКА ВУЛ. ПЕРЕМОГИ БУД. 51

194

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "САМАРА"

ЛЕЛЕКА СТАНІСЛАВ ІВАНОВИЧ

 С.ДАНИЛІВКА

195

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "СЕГIН"

СЕГIН ВIКТОР IВАНОВИЧ

С.ЩАСЛИВЕВУЛ. СОНЯЧНА БУД. 19

196

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "СЕРПАНОК"

ПОТАН НАДIЯ ЛЕОНIДIВНА

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. НОВОСЕЛЬСЬКА БУД. 70

197

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "СИЛА"

СIЛЬЧУК ОЛЕКСАНДР IВАНОВИЧ

С.ЩАСЛИВЕВУЛ. ГАГАРIНА БУД. 46

198

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "СКОРПIОН"

ДЕЛIЇВ МАРК БОРИСОВИЧ

С.КАЛИНIВКА ВУЛ. СТЕПОВА БУД. 14

199

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "СЛАВУТИЧ"

ДЕХТЯРЬОВ ВIКТОР ЄВГЕНОВИЧ

С.УКРАЇНКАВУЛ. НОВОСЕЛЬСЬКА БУД. 9

200

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "СМЕРЕКА"

МАТВЄЄНКО ПАВЛО ФЕДОРОВИЧ

С.КОБЛЕВЕ ВУЛ. МИРУ БУД. 8

201

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "СОЛЯНЕ ОЗЕРО"

МАРТИНЮК IГОР КОСТЯНТИНОВИЧ

С.КОБЛЕВЕ ВУЛ. ОДЕСЬКА БУД. 39, KB. 16

202

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "СТАРТ"

ТАРАЩЯНСКИЙ ЮРIЙ ПАВЛОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. МЕДИЧНА БУД. 2, KB. 14

203

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "СТЕП"

КОМАР ВАЛЕНТИНА МИКОЛАЇВНА

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. НОВОСЕЛЬСЬКА БУД. 2Е, KB. 22

204

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ТАВРIЯ"

БОГДАНОВ ЄВГЕН ПЕТРОВИЧ

С.МАЛАХОВЕ ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНА БУД. 20

205

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ТАТЬЯНА"

БАРАБАШ АНАТОЛІЙ МИКОЛАЙОВИЧ

С. УКРАЇНКАВУЛ. НОВОСІЛЬСЬКА БУД. 5

206

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ТЕМП"

СОКОЛОВ ВIКТОР ОЛЕКСАНДРОВИЧ

С.ЩАСЛИВЕ ВУЛ. САДОВА БУД. 23

207

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ТОПОЛЬ"

МАКСИМЧУК ОЛЬГА ВОЛОДИМИРIВНА

С.ДАНИЛIВКА ВУЛ. ШКIЛЬНА БУД. 27

208

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ТРУД"

БАЗАК БОРИС ТIМОФIЙОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. ШЕВЧЕНКА БУД. 37

209

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ТЮЛЬПАН"

ЮДIН ОЛЕКСАНДР IЛЛIЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. 1 ТРАВНЯ БУД. 4

210

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "УДАЧА"

СЛIПУЩЕНКО ВАЛЕРIЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. СТЕПОВА БУД. 8

211

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "УКРАЇНА"

ШВЕДОВ ПЕТРО IВАНОВИЧ

С.КРАСНЕ

212

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "УРОЖАЙ"

ШАПРАН НАТАЛЯ ВIКТОРIВНА

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. СУВОРОВА БУД. 139А

213

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ФIАЛКА"

ПАЛИГА IВАН ГРИГОРОВИЧ

С.ЩАСЛИВЕ

214

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ФIАЛКА-3"

ДЕМ'ЯНЧИК ОЛЕКСАНДР IВАНОВИЧ

С.КРАСНЕ ВУЛ. СОНЯЧНА БУД. 7

215

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ФЕРАН"

АНАСТАСЬЄВ ЮРIЙ IВАНОВИЧ

С.НОВОФЕДОРIВКА ВУЛ. ГАГАРIНА БУД. 1

216

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ФЛАМIНГО"

СНIГУРА НIНА ОЛЕКСАНДРIВНА

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. ПЕРЕМОГИ БУД. 1 А

217

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ФЛОРА ЮГА"

СКОТНИК МИКОЛА МИХАЙЛОВИЧ

С.НОВОФЕДОРIВКА ВУЛ. ГАГАРIНА БУД. 15

218

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ФЛУЕРАШ"

КАСНЯН ВОЛОДИМИР ДЕМ'ЯНОВИЧ

С.УКРАЇНКА ВУЛ. НОВОСIЛЬСЬКА БУД. 56

219

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ФОРТУНА"

ДЕРЕВ'ЯГА ОЛЕКСАНДР ВIКТОРОВИЧ

С.ВИНОГРАДНЕ

220

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО

"ЦЕРЕРА"

КОРНЄВ ВЯЧЕСЛАВ ЄВГЕНІЙОВИЧ

С.ЩАСЛИВЕ

221

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО

"ЧАЙКА"

ЗЕЛIНСЬКА ТАМАРА ПЕТРIВНА

С.МАТIЯСОВЕ

222

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЧЕБУРАШКА"

ЗЕЛIНСЬКА СВIТЛАНА ВАСИЛIВНА

 С.МАТIЯСОВЕ

223

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЧЕРЕВИЧОК"

ЛАБАН ВЛАДИМИР СТЕПАНОВИЧ

С.НОВОФЕДОРIВКА

224

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЩЕРБАКОВ"

 ЩЕРБАКОВ ОЛЕГ МИКОЛАЙОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. НОВОСЕЛЬСЬКА БУД. 72А

225

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЩИТ"

МАНЗАРУК IГОР ГЕОРГIЙОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. МЕДИЧНА БУД. 2, KB. 1

226

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЮЛIЯ"

БIТУН ЛАРИСА АНАТОЛIЇВНА

С.АНДРIЄВО-ЗОРИНЕ ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНА БУД. 17

227

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЯНТАР"

КЛЮКАС СЕРГIЙ ПАВЛОВИЧ

С.КОБЛЕВЕ ВУЛ. МОРСЬКА БУД. 27

228

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЯСЕН"

НАКЦИНСЬКИЙ ВОЛОДИМИР ВОЛОДИМИРОВИЧ

С.МАТIЯСОВЕ

229

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЯТРАНЬКА"

ПОПОЗОГЛО І.І.

С.ГЛИБОКЕ

230

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО АГРО "ПОЛЬОВЕ"

АНТОНЮК ВАСИЛЬ КОРНIЛОВИЧ

С.КОБЛЕВЕ ВУЛ. МОРСЬКА БУД. 9

231

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО АГРО "СТЕПОВЕ"

IВАНЦОВ ЮРIЙ ЮРIЙОВИЧ

С.КОБЛЕВЕ ВУЛ. МОРСЬКА БУД. 9

232

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО ГРИБАНОВОЇ ОЛЬГИ МИХАЙЛIВНИ

ГРИБАНОВА ОЛЬГА МИХАЙЛІВНА

С.НОВОФЕДОРIВКА

233

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО КОЛЕСНИКА С Н

КОЛЕСНИК С. Н.

С.КАЛИНІВКА

234

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО ОГАЯ ВАЛЕРIЯ СЕМЕНОВИЧА

ОГАЙ ВАЛЕРIЙ СЕМЕНОВИЧ

С.АНДРIЄВО-ЗОРИНЕ

235

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО ТАНДАШАНА ПЕТРА ТИМОФIЙОВИЧА

ТАНДАШАН ПЕТРО ТИМОФIЙОВИЧ

С.ЩАСЛИВЕВУЛ. ГАГАРIНА БУД. 10

236

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО ЮДIНА IВАНА IЛЛIЧА

ЮДIН IВАН IЛЛIЧ

С.ВIКТОРIВКА ВУЛ. МОРСЬКА БУД. 21

237

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "КРАСНОПІЛЬСЬКІ СТАВКИ"

НІЧЕПУРЕНКО ВІТАЛІЙ ВАЛЕРІЙОВИ

С.КРАСНОПІЛЛЯ ВУЛ. ШКІЛЬНА БУД. 1

238

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "НОВОПОДІЛЬСЬКЕ"

 МОРОЗОВ ОЛЕКСАНДР ВІКТОРОВИЧ

с.Данилівка вул. Кірова, буд.56

239

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "НОРIДА"

ПАНЧЕНКО ОЛЕГ ОЛЕКСIЙОВИЧ

С.ДАНИЛIВКА

240

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ШИНШИЛА"

АПРОЦЬКИЙ ЛЕОНIД ПЕТРОВИЧ

С.ЩАСЛИВЕ ВУЛ. НОВОСЕЛIВ БУД. 23

241

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ )ГОСПОДАРСТВО "ВIДРОДЖЕННЯ"

ТIГАЙ IГОР

С.ЩАСЛИВЕ ВУЛ. ПАРКОВА БУД. 6

242

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ )ГОСПОДАРСТВО "СЛАВА"

ТIГАЙ НАТАЛЯ АНАТОЛIЇВНА

С.ЩАСЛИВЕ ВУЛ. ПАРКОВА БУД. 6

243

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "КНЯЖЕ"

 

ГРОМОВА СВIТЛАНА ЗIНОВ'ЇВНА

С.ЩАСЛИВЕВУЛ. ШКIЛЬНА БУД. 10

244

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ПЕРЛИНА КРАСНОПIЛЛЯ"

КАРЦЕВ МИХАЙЛО ЮРIЙОВИЧ

С.КРАСНОПIЛЛЯ ВУЛ. РIЧКОВА БУД. 13

245

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЗОРЯНА"

БIТУН СЕМЕН ДЕМ'ЯНОВИЧ

С.АНДРIЄВО-ЗОРИНЕ

246

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "САБО"

ПРИДАТКО БОРИС МИХАЙЛОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. СУВОРОВА БУД. 75

247

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "СОСНА"

АФАНАСЬЕВА АНТОНIНА МИТРОФАНIВНА

С.ГЛИБОКЕ

248

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЕДЕЛЬВЕЙС"

ГУПАЛЮК ЛЮБОВ МИКОЛАЇВНА

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНА БУД. 146А

249

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "МIФ"

АРТЕМЧЕНКО МИКОЛА ФЕДОРОВИЧ

С.ЩАСЛИВЕ

250

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "РОП"

РУБЦОВ ОЛЕГ ПЕТРОВИЧ

С.РИБАКIВКА ВУЛ. 8 БЕРЕЗНЯ БУД. 3А

251

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО "ГАЛИНА"

СКОРУК ЛЮБОВ ВОЛОДИМИРІВНА

 СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. ПЕРЕМОГИ БУД. 22

252

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО "ГРАНД"

ПОПОВИЧ А. І.

С.АНАТОЛIВКА

253

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО "КОЛОС"

 РАЙНОВ ДМИТРО СТЕПАНОВИЧ

 С.АНДРIЄВО-ЗОРИНЕ

254

ФГ "РУБІН"

СКРИПНИК СЕРГІЙ ВІТАЛІЙОВИЧ

С.АНАТОЛІВКА

255

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "АЗIР"

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. МИРУ БУД. 28

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. МИРУ БУД. 28

256

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "АЛЕКС"

П'ЯТКОВ ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

С.УКРАЇНКА ВУЛ. СТЕПОВА БУД. 36

257

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "АРСЕН"

ФЕСЕНКО СЕРГIЙ ВIКТОРОВИЧ

 С.РИБАКIВКА ВУЛ. ХЛIБОРОБСЬКА БУД. 1

258

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "БАГІРА"

БАГНЮК ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСАНДРОВИЧ

С.АНАТОЛІВКА ВУЛ. МОЛОДІЖНА БУД. 14

259

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВIЛЬНЕ КОЗАЦТВО"

ЧЕРНИШ АНАТОЛIЙ ПАВЛОВИЧ

С.МАТIЯСОВЕ ВУЛ. ШКIЛЬНА БУД. 14

260

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВОДОЛIЙ"

КРАВЦОВА СВIТЛАНА ВОЛОДИМИРIВНА

С.АНДРIЇВО-ЗОРИНЕ ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНА БУД. 2

261

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЕРА"

ЗАДОЛИННИЙ ПЕТРО ВIКТОРОВИЧ

 С.АНАТОЛIВКА

262

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЖЕМЧУЖИНА ЮГА"

ВАКАР ФЕДIР МИКОЛАЙОВИЧ

С.ВАСИЛIВКА ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНА БУД. 103

263

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЗОЛОТОЙ КОЛОС"

ОРЕЛ АНАТОЛIЙ АНАТОЛIЙОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. ШЕВЧЕНКА БУД. 44

264

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "КВАНТ"

БІЗІКОВА ВАЛЕНТИНА ПАВЛІВНА

С.ТУЗЛИ ВУЛ. ХЛІБОРОБСЬКА   23

265

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЛІДЕР"

САЧУК ЄГОР ІВАНОВИЧ

С.РИБАКІВКА ВУЛ. КІРОВА БУД. 30

266

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЛУГОВЕ"

ДОВБНЯ ОЛЕКСАНДР ВОЛОДИМИРОВИЧ

С.ЛУГОВЕ ВУЛ. МОРСЬКА БУД. 8

267

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "НАДЄЖДА"

КУНИЦКИЙ АЛЕКСАНДР МИХАЙЛОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. СУВОРОВА БУД. 83-А, KB. 6

268

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ПРОМIНЬ"

ЛЯШЕНКО БОРИС ПЕТРОВИЧ

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНА БУД. 89

269

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "САХА"

МОСКОВЕЦЬ ЄГОР МАКСИМОВИЧ

С.НОВОФЕДОРIВКА ВУЛ. ГАГАРIНА, 36

270

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "СВIТАНОК"

БОНДАРЧУК ВАСИЛЬ ПЕТРОВИЧ

 С.АНДРIЄВО-ЗОРИНЕ

271

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "СЕРГIЙ"

ГРОМОВИЙ IВАН СЕМЕНОВИЧ

С.АНДРIЇВО-ЗОРИНЕ

272

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "СОНЕЧКО"

САВАРIНА IРИНА ПЕТРIВНА

 С.РИБАКIВКА

273

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "СУЛАК"

ОМАРОВ ГАДЖИ МАГОМЕДГАДЖИЙОВИЧ

С.ЩАСЛИВЕ

274

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ТАМАРIКС"

ЄЗЕРСЬКА ТАМАРА ЮРIЇВНА

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. ДОНЦОВА БУД. 3Б

275

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ХАЗАР-С"

СУЛЕЙМАНОВ МАЗАГIР СУННАТ-ОГЛИ

 С.ШМIДТIВКА

276

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ДЕМЕТРА."

ГОРБУНОВ ВАСИЛЬ МИКОЛАЙОВИЧ

С.НОВОФЕДОРIВКА ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНА БУД. 42

277

СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ)ГОСПОДАРСТВО "ЯНА"

СОЛДАТОВА ЛАРИСА ВАЛЕРIЇВНА

С.ЩАСЛИВЕ ВУЛ. ПАРКОВА БУД. 6

278

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "СОНЦЕ 2010"

СКОРУК ЛЮБОВ ВОЛОДИМИРIВНА

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. ПЕРЕМОГИ БУД. 22

279

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВIКОНТ"

ЛУК'ЯНОВ ОЛЕГ ВIТАЛIЙОВИЧ

С.ЩАСЛИВЕВУЛ. ПАРКОВА

280

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "МАР'ЯНУШКА"

КАПЛЕНКО ОЛЕКСАНДР ФЕДОРОВИЧ

С.ЛИМАНИ ВУЛ. БРАТIВ СОЛОВЙОВИХ БУД. 66

281

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ПОЛОХАЧ"

ПОЛОХАЧ IВАН ОЛЕКСIЙОВИЧ

С.УКРАЇНКА ВУЛ. СТЕПОВА БУД. 32

282

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "IМПЕРIЯ-С"

ХОРОЩАК СЕРГIЙ ВIКТОРОВИЧ

С.НОВОФЕДОРIВКА ВУЛ. МОЛОДIЖНА, 13

283

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "АНДРIЙ"

КОВАЛЕНКО СЕРГIЙ ГРИГОРОВИЧ

С.КАЛИНІВКА ВУЛ. СОНЯЧНА БУД. 15

284

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЛIЛIЯ-К"

РОМАНЕНКО ЛIЛIЯ ПАВЛIВНА

С.ПРОГРЕСIВКА ВУЛ. ЛИМАНСЬКА БУД. 49

285

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЗАРЯ"

НIКУТIН МИХАЙЛО IВАНОВИЧ

С.КАЛИНІВКА

286

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ЗОРЯ ТIЛIГУЛА"

ОПЛОЧЕНКО АНАТОЛIЙ ОЛЕКСIЙОВИЧ

С.КОБЛЕВЕ ВУЛ. СТЕПОВА, 11, KB. 1

287

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ФУТРАК"

ФУТРАК IВАН МИХАЙЛОВИЧ

С. КРУТОЯРІВКА ВУЛ. ВЕТЕРАНIВ БУД. 4

288

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "МАГАС В Ю"

МАГАС ВАСИЛЬ ЮРIЙОВИЧ

С.ЧАПАЄВКА ВУЛ. НОВОСЕЛIВ БУД. 24

289

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ДIБРОВА"

КУБАР АНАТОЛIЙ АНАТОЛIЙОВИЧ

С.СУХОДIЛ

290

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "РЯСНЕ ПОЛЕ"

ПЯТКОВ ВIТАЛIЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ

С.КРАСНЕ ВУЛ. ЛЕНIНА БУД. 80

291

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВIКТОРIЯ"

ЛАБАН СЕРГIЙ СТЕПАНОВИЧ

С.НОВОФЕДОРIВКА ВУЛ. ГАГАРIНА БУД. 24

292

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ОЛIМП"

 БОЙКО ВОЛОДИМИР ПЕТРОВИЧ

С. УКРАЇНКА ВУЛ. НОВОСЕЛЬСЬКА БУД. 10

293

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ТIЛIГУЛ" 

ТАГIЛЬЦЕВ ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСАНДРОВИЧ

С.КРАСНОПIЛЛЯ ВУЛ. ШКIЛЬНА БУД. 6/2

294

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "БЛАГОСТЬ-2010"

ТКАЧИК ВАЛЕНТИНА ВАЛЕНТИНIВНА

СМТ БЕРЕЗАНКА ВУЛ. МОЛОДIЖНА БУД. 7, KB. 1

Економіка

 

Промислові об'єкти

В районі працюють переробні підприємства:

- фірма «Мрія» - директор Кухарчук А.Ф., заснована в 1992 році,займається переробкою сільськогосподарської продукції. Виробляє борошно, крупи, макаронні вироби, олію. В середньому за рік виробляється: борошна -191 тонна, олії – 64 тонни, макаронних виробів – 144 тонни, крупи - 55 тонн. Свою продукцію фірма реалізує населенню району, області та в інші міста України;

- хлібопекарські підприємства: ПП «Конотопчик» та ПП «Москвич», виробляють в середньому за рік хлібобулочних виробів – 434,1 тонни.

На сьогоднішній день асортимент продукції ПП «Конотопчик» випускає близько 30 видів хлібобулочних та 40 видів кондитерських виробів. Найбільшим попитом користується хліб "Східний Сімейний", "Степовий" формовий, рогалики, булочки з різними наповнювачами, плюшки, мафіни, торти, рулети та печиво в асортименті. За недавній час було здійснено модернізацію лінії з виробництва хлібобулочних виробів. На підприємстві постійно відбувається процес впровадження нових видів продукції.

Сімейне підприємство ПП «Москвич» розпочало свою діяльність на початку століття. В середньому за рік підприємством виробляєтья близько 14 тонн хлібобулочних та кондитерських виробів. На підприємстві працює 7 осіб. Продукція реалізується тільки в межах району.

- два ковбасних цехи : «Матей –Юг» - директор Іванов О.І., ПП «Девішек О.Р.» керівник Девішек О.Р., виробляють та реалізовують населенню району ковбасні вироби. В кінці 2011 року на території району було впроваджено інвестиційний проект ТОВ "Матей-Юг" з реконструкції ковбасного цеху, який розташований в смт. Березанка. В реконструкцію ковбасного цеху вкладено біля 50 тис. дол. США. Планувалося випускати біля 36 видів ковбас, орієнтовний обсяг – 2 тонни на тиждень.

З початку введення в експлуатацію ковбасного цеху було вироблено більше 60 тонн смачної та поживної продукції. В асортименті підприємства варені, копчені, варено-копчені вироби та делікатесна група. Найбільшим попитом у населення користуються ковбаси: "Докторська", "Любительська", сосиски "Прем'єра", "Дачная", шпикачки та м'ясні копчені вироби. З продукцією підприємства знайомі не тільки в Миколаївській області, але і за її межами.

У 2013 році була проведена значна модернізація підприємства. Закуплено та встановлено нове обладнання (термокамера для варки та коптіння ковбасних виробів та прилад для наповнення м'яса в оболонку), що значно поліпшило якість продукції.

Підприємство перебуває в стані постійного вдосконалення процесу виробництва, оновлення виробничого обладнання, впровадження нових технологій, дотримується всіх якісних показників та санітарних норм.

У сфері альтернативної енергетики в районі діють ТОВ «Тилігульська ВЕС» (вітряки), Тузлівська ВЕС ТОВ “Вітряний парк “Очаківський“ (вітряки), ТОВ "Восход-Солар" (сонячна електростанція).

У 2012 році розпочала діяльність Тузлівська ВЕС потужністю 37,5 МВт. На даний час розпочато роботи з будівництва 2-гої черги Тузлівської ВЕС. За 2015 рік вироблено90249,9 тис. кВт-год електроенергії.

Сума інвестиційних вкладень в ТОВ "Восход-Солар"становить близько 1,3 мільярдів гривень.

Розвивається і рибне господарство. Так, на території району створено ПП «ім.лейтенанта Шмідта», яке здійснює свою діяльність у сфері морського рибальства та рибництва (аквакультура). Так, щорічно в середньому виловлюється близько 350 центнерів риби. На балансі підприємства є рибний цех з холодильниками, де зберігається та переробляється риба. Продукція реалізовується як на території району так і за його межами.

На території Червоноукраїнської сільської ради у 2013 році було закладено більше 170 га горіхового саду.

Найбільше підприємство району ПАТ «Коблево». Це один з найбільш оснащених і потужних підприємств України первинного та вторинного виноробства.Продукція користується попитом як у вітчизняних так і зарубіжних покупців. Завод був побудований в 1982 році. На землях району знаходяться понад 2450 гектарів власних виноградників заводу на яких вирощується сорти винограду - «Каберне», «Совіньйон», «Мерло», «Бастардо», «Шардоне», «Аліготе», «Рислінг», «Ркацителі», «Трамінер», «Фетяска», «Мускат гамбурзький», «Мускат Оттонель», «Іршаї Олівер», «Одеський чорний» та ін. За останні роки насаджено більше 1000 га молодих виноградників.

За останнє десятиліття ПАТ "Коблево" збільшив потужність у 5 разів завдяки вкладенню капіталу в розширення виробництва. Збудовано та введено в експлуатацію цех розливу вина зі складськими приміщеннями, придбано нове більш сучасне обладнання. Завод має найбільше в Україні винне сховище, де відбувається дозрівання вина. Воно здатне вмістити 25 мільйонів літрів.

У 1998 році була проведена реконструкція заводу з установкою нової італійської технологічної лінії "Бертолазо" для розливу виноградних вин, що дало змогу збільшити потужність. На сьогоднішній день виробляється більше 20 млн. пляшок на рік. Виробляється більше 60 видів продукції: “Бон-Блан“, “Бон-Руж“, “Шардоне“, “Трамінер“, “Каберне“, “Мерло“, “Селект“, "Перлина Тилігулу", "Мускат південний" та інші.

Наприкінці 2014 року завод розпочав випуск коньяку під брендом KOBLEVO.

Коблевські вина визнані далеко за межами України. На винному заводі користуються популярністю екскурсії з подальшою дегустацією вин.

Освіта та культура

Освітяни Березанщини - лауреати національної виставки «Інноватика в сучасній освіті», лауреати конкурсу І ступеня за організаційне і науково-методичне забезпечення впровадження електронних засобів у практику діяльності закладів післядипломної освіти та золоті медалісти у номінації «Інновації в упровадженні державно-громадського управління навчальним закладом»

Педагогічні працівники Березанського району мають такі нагороди:

-Знак «Василя Сухомлинського» - 2 чол.,

-Відмінник освіти - 9 чол.,

-Грамотами МОНУ та Президента України нагороджені 27 чол.,

-Звання вчитель-методист мають 6 чол. та звання вихователь-методист - 2 чол.,

-Вчителі фізичного виховання Березанського району мають 5 призових місць у Всеукраїнському огляді-конкурсі на кращий стан фізичного виховання в навчальних закладах системи освіти України та Всеукраїнському огляді- конкурсі з історії олімпійського руху,

-Сертифікати «Вчитель-новатор» та «Вчитель-експерт» Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОН України-4 чол.

Учні загальноосвітніх навчальних закладів району посіли призові місця у Всеукраїнських олімпіадах:

2009 рік-ІІІ місце у Всеукраїнській олімпіаді з історії (вчитель-Самойленко Л.О)

2009 рік-І місце у Всеукраїнській олімпіаді з географії (вчитель-Панич Н.Д.)

2010 рік-ІІ місце у Всеукраїнській олімпіаді з історії (вчитель-Самойленко Л.О)

2010 рік-ІІІ місце у Всеукраїнській олімпіаді з географії (вчитель-Панич Н.Д.)

2011 рік-ІІІ місце у Всеукраїнській олімпіаді з географії (вчитель-Панич Н.Д.)

2011 рік- ІІ місце у Всеукраїнській олімпіаді з історії (вчитель-Самойленко Л.О)

-2012 рік Самойленко Л.О. нагороджена Почесною Грамотою Кабінету Міністрів України за І місце у Всеукраїнській олімпіаді з історії

2014 рік-ІІ місце у Всеукраїнській олімпіаді з хімії (вчитель-Химич С.С.)

Система загальної середньої освіти Березанського району налічує 20 загальноосвітніх навчальних закладів та 1 вечірню (змінну) школу, де навчається 2150 учнів.

З 2013 року на території Березанського району діють 8 освітніх кластерів.

Спортивні майстри Березанщини доводять свої досягнення.

2008 рік- ІІ місце у першості України у легкоатлетичному багатоборстві.

2010 рік –IV місце у першості України з легкоатлетичного кросу «Артек»

2010 рік-ІІІ місце у першості України з легкоатлетичного багатоборства «Діти-олімпійська надія України

2013 р- ІІ місце у першості України з міні футболу «Молоді футбольні волонтери (тренери Гайван Ю.А., Лозичний О.Л.)

2015 р.- ІІІ місце в першості України з волейболу серед дівчат (тренери Чудін Г.Г., Тарнавецький М.М.)

2015 р. V та VI місце в першості України з вільної боротьби.

Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії. Саме тому колектив районного БТШ прикладає всі зусилля для розвитку творчості в районі.

2005 р. Гран - Прі в Міжнародному конкурсі «Південний експрес» в м. Ялта. Вокальна студія «Березань», група «Три Н»( кер. Коновалов С.П.).

2013 р. Перемога в ІХ Міжнародному конкурсі для дітей та юнацтва «Гренадери, вперед!» Дипломами та рукописною книгою «В окопах Сталінграду» нагороджено Гречан Валерію,Єлтухову Єлизавету та Черненко Єлизавету (кер. Чаплигіна С.О.).

2014 р. Перемога в ХVІ Міжнародному конкурсі дитячих малюнків «Природа очима дітей», присвяченого 28-ій річниці Чорнобильської катастрофи (м. Берегово Закарпатської обл.)-Черненко Єлизавета,(кер. Чаплигіна С.О.).

2014 р. диплом ІІІ ст. в Міжнародному фестивалі дитячої творчості «Золотий лелека», в номінації декоративно-ужиткове мистецтво - Чаплигін Герман (кер.Чаплигіна С.О.)

2015 р. Гран – Прі в Міжнародному фестивалі дитячої творчості «Золотий лелека» в номінації «Театральне мистецтво» Каражей Тетяна (керівник Данілевич І.М.).

У районі функціонують 11 ДНЗ в яких виховується 495 дітей дошкільного віку. За роки незалежності України відновлено роботу 8 дошкільних навчальних закладів.

Ленінський дошкільний навчальний заклад посів І місце в обласному турі Всеукраїнського огляді-конкурсі на кращий стан фізичного виховання в навчальних закладах системи освіти України

Для здійснення організованого підвезення учнів до навчальних закладів задіяно 10 одиницьавтотранспорту. За період з 2004 року по 2013 рік було придбано 9 автобусів загальною вартістю 1 793 963 грн.

В районі 13 загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів та 4 ЗОШ 1-ІІ ст. оснащені комп'ютерними комплексами.

Всього учнями використовується 255 комп’ютерів, усі заклади освіти підключені до мережі Інтернет. В 2007 р. придбано сучасне оснащення для кабінету хімії на загальну суму 1 333 380 грн (Березанська ЗОШ), а в 2011 р. придбано сучасне оснащення для кабінету фізики на загальну суму 466 228 грн (Березанська ЗОШ).

Соціальна сфера — одна з найважливіших сфер життя суспільства, в якій реалізуються соціальні інтереси всіх верств населення.

В районі існує розвинута мережа соціальних установ, таких як сімейні дитячі будинки, притулки тощо, що фінансуються з державного бюджету.

Функціонує стаціонарне відділення постійного або тимчасового проживання на повному державному утриманні 20-ти одиноких громадян похилого віку та інвалідів (с. Тузли)

Є в районі відділення соціально – медичних послуг щодо профілактики захворювань та збереження здоров’я. Щорічно Центр обслуговує більше 600 осіб з сіл району та селища Березанка.

У відділенні надання соціальних послуг вдома на обслуговуванні перебувають 139 одиноких та самотньо проживаючих осіб похилого віку та інвалідів. Працюють 26 соціальних працівників. Впроваджено Державний стандарт надання послуг з догляду вдома. Адресна та натуральна допомога щорічно надається майже 900 особам.

На Березанщині є три дитячих будинки сімейного типу, в яких виховується 16 дітей, чотири прийомні сім’ї, в них 6 дітей та 42 опікунські родини, в яких проживає 61 дитина.

Розвиток сімейних форм виховання в районі триває.

В 2011 році в районі впроваджено інноваційну соціально-педагогічну послугу «Університет III віку», що має на меті практичну реалізацію принципу навчання впродовж всього життя людей старшого віку, в якому задіяно 336 пенсірнерів.

Березанщина по праву може вважати себе плодородним краєм не тільки завдяки досягненням у народному господарстві, а й тому, що має жінок, яких ми називаємо Героїнями. Так, в Березанському районі є 30 матерів-героїнь.

Початок відродження нації полягає у відродженні її культури. Саме такої думки дотримується сучасний колектив , аматори та всі працівники культури Березанського району.

На території району діють:

•Клубних закладів- 17,

•Централізована бібліотечна система: районна бібліотека для дорослих, районна бібліотека для дітей та 16 сільських бібліотек-філій.

•Районний народний історичний музей,

•ПСМНЗ(Музична школа) в Березанці та 3 філії в селах району:Рибаківка, Коблеве, Красне.

Художньо – мистецькі заходи на Березанщині з кожним роком все більше знаходять своє втілення. Захоплюючий інтерес серед населення викликають виставки народно – мистецьких умільців.

Найцікавіші із них - персональна виставка майстрині-художниці Марії Гаврилюк, персональна фото виставка Коновалова О.С, виставка майстрині А.А.Локтіонової та художника Коблоша В.П. Неабиякий інтерес викликають персональнівиставки, які уже традиційно проходять в сільських клубах (Рибаківка, Красне, Ташино, Лимани, Василівка). Художники – майстри допомагають робити дизайн сцени до заходів, організовують міні - виставки, вони є активними учасниками соціокультурного життя району.

До 20-річчя Незалежності України на Березанщині пройшоврайонний фестиваль “Березанський регіон має таланти”.

В районі працюють три колективи, що мають звання «народний» :“Заграва”, “Кураж”, “Свічадо”.

Всі колективи відповідають творчому рівню для участі в обласних оглядах. Їх учасники -часті гості аматорської сцени, як районних так і обласних заходів.

При відділі культури діє початковий спеціальний мистецький навчальний заклад. В 2009 році заклад пройшов Державну акредитацію. На даний час в закладі працює хор, створено ансамбль ударних інструментів “Марімба”, який зайняв І місце в районному конкурсі ансамблів, інструментальний ансамбль викладачів, дитячий ансамбль народних інструментів.

Важливе значення у збереженні історичних подій району має Березанський районний народний історичний музей, дипломант огляду серед громадських музеїв Миколаївської області,експозиції якого висвітлюють розвиток та перебіг історичних подій на території Березанщини.

Важливою складовою в роботі працівників культосвітніх закладів є національно – патріотичне виховання. Адже відомо, що економічні втрати можна надолужити, а втрати духовні, втрата національної культури, традицій нації та гордості за свою Батьківщину – це непоправні втрати…

23 липня 1992 року гостинно відчинила двері нова будівля центральної районної бібліотеки. Просторі зали, індивідуальність та різноманітність інтер’єру, новітні технології забезпечують максимальну гостинність та комфортність для читачів

Районні бібліотеки сьогодні – це гармонійне поєднання книги та комп’ютера, традиційних бібліотечних ресурсів і можливостей віртуального інформаційно- освітнього середовища. Колектив бібліотеки працює над пошуком нових інноваційних форм роботи.

Ключовим інструментом забезпечення інформаційних потреб користувачів є система веб-сервісу як одного з різновидів Інтернет - практики бібліотечної справи.

В 2012 році Березанська районна бібліотека долучилася до проекту «Бібліоміст», метою якого стала організація доступу до світових інформаційних ресурсів. Так, центральна районна, районна бібліотека для дітей та бібліотеки – філії : Рибаківська, Тузлівська, Коблевська, Н-Федорівська отримали 15 комп’ютерів. За рахунок бюджетних коштів (20 000 грн.) придбано меблі для Інтернет-центрів ЦБС.

Соціокультурна діяльность бібліотек району - організація раціонального і змістовного дозвілля населення, задоволення і розвиток їх культурних потреб, розкриття здібностей, самовдосконалення та аматорської творчості в рамках вільного часу.

Людина, для якої книжка уже в дитинстві стала необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчує себе обділеною, збіднілою, спустошеною.

Для наймолодших користувачів бібліотеки створено клуб «Дивосвіт», гурток інформаційної культури «Мудрий павучок», Інтернет – центр «Унікум» та два відділи обслуговування: для дошкільнят і молодших учнів та учнів 5-9 класів. Працює ляльковий театр « Буратіно» та кімната казок «Шагразада». А ще діти можуть прийняти участь у безлічі цікавих заходів, інтелектуальних ігор та просто подивитись улюблені мультфільми чи пограти іграшками.

На протязі останніх 15 років Березанська ЦРБ гостинно зустрічає гостей з різних куточків України для обміну досвідом, творчого спілкування та вдосконалення професійної майстерності.

В травні 2015 р. відбувся професійний навчальний візит до бібліотекБерезанського району переможців Всеукраїнського конкурсу програми «Бібліоміст». Березанська ЦБС за участю Миколаївськогорегіонального відділення УБА та за підтримкою програми «Бібліоміст» влаштували професійну зустріч для 15 бібліотечних фахівців з 8 областей України (Волинська, Закарпатська, Київська, Львівська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська, Харківська)

В червні 2015 року Березанська ЦБС приймала гостей 6-го Міжрегіонального ярмарку бібліотечних інновацій «БібліоКре@тив - 2015», організатором якого цього року стала Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім.В.Лягіна. Працівниками районної бібліотеки для дітей було представлено флеш-презентацію досвіду роботи.

Бібліотечною інновацією Березанщини стали Коблевська та Рибаківська пляжні бібліотеки та Коблевська вулична бібліотека.

В 2015 році Рибаківська бібліотека – філія отримала нове приміщення. Рибаківською сільською Радою( Бізіков В.І.) придбано меблі на суму 25 000грн.

Кожен з нас може отримати в бібліотеці душевний спокій, втіху в печалі, моральне оновлення і щастя, якщо вміє володіти тим дорогоцінним ключем, який відкриває таємничі двері цієї скарбниці. Адже бібліотека – це дім, де зосереджені тисячі думок, а бібліотекар – людина, котра ці думки упорядковує і доносить до читача.

У 2018 році на базі центральної районної бібліотеки відбулося відкриття першого в районі Центру раннього розвитку дітей «Веселка». Центр раннього розвитку дитини «Веселка» розрахований на дітей у віці 4-6 років. Заняття проходитимуть у такому форматі, щоб діти, не стомлюючись, могли гармонійно розвиватися, знайомились з навколишнім світом, засвоювали елементарні навички з письма і математичні поняття та поповнили словниковий запас.

В цьому ж році тут відкрився розмовний клуб англійської мови English Club для дітей 7-9 років. Клуб розрахований на тих, у кого є бажання і потреба розвинути та удосконалити розмовну мову, навчитися вільно висловлювати думки на різноманітні теми. Навчання дітей в нашому English Club проходить в цікавій ігровій формі, під час яких діти з легкістю запам'ятовують слова і вирази.

Бібліотечні заклади району

№ п/п

Повна назва бібліотеки

ПІП

Займана посада

1.

Березанська ЦБС

Туманова Євгенія Андріївна

Директор ЦБС

2.

Анатолівська бібліотека-філія

Масленікова Наталя Валеріївна

Бібліотекар

3.

Калинівська бібліотека-філія

Данілова Любомира Іванівна

Завідуюча бібліотекою

4.

Краснопільська бібліотека-філія

Волкова Олена Михайлівна

Бібліотекар

5.

Краснянська бібліотека-філія

Казакова Валентина Володимирівна

Завідуюча бібліотекою

6.

Тузлівська бібліотека-філія

Галаєва Наталія Вікторівна

Завідуюча бібліотекою

7.

Щасливська бібліотека-філія

Сапунжі Тетяна Петрівна

Завідуюча бібліотекою

8.

Лиманівська бібліотека-філія

Дронюк Ірина Валеріївна

Завідуюча бібліотекою

9.

Данилівська бібліотека-філія

Кузнєцова Руслана Володимирівна

Бібліотекар

10.

Дмитрівська бібліотека-філія

Горова Оксана Михайлівна

Бібліотекар

11.

Малахівська бібліотека-філія

Діденко Лариса Тимофіївна

Бібліотекар

12.

Матіясівська бібліотека-філія

Божеску Валентина Володимирівна

Бібліотекар

13.

Прогресівська бібліотека-філія

Кіппель Інна Володимирівна

Бібліотекар

14.

Ташинська бібліотека-філія

Конечнова Світлана Леонідівна

Бібліотекар

16.

Василівська бібліотека-філія

Базак Галина Григорівна

Завідуюча бібліотекою

17.

А-Зоринська бібліотека-філія

Лозенко Тетяна Володимирівна

Бібліотекар

 

Чим вище культура, тим вище цінується праця.

За 25-річний період праці Березанський районний центр зайнятості здобув авторитет дієвої та сучасної соціальної служби, що постійно дбає про якість та змістовність надання соціальних послуг людям, що опинились у тенетах безробіття. Так, за допомогою спеціалістів РЦЗ працевлаштовано майже 3000 осіб. Направлено на навчання, перенавчання, підвищення кваліфікації майже 600 осіб.

 

Освітні заклади району

Кількість дошкільних закладів – 20

Кількість загальноосвітніх закладів- 19

Кількість ЗЗСО І-ІІІ ст.– 9

Кільсть ЗЗСО І-ІІ ст. – 4

Кількість ЗЗСО –І ст. -1

Кількість вечірній (змінних) шкіл – 1

Загальноосвітні заклади

№ п/п

Повна назва ЗЗСО

ПІП

директора

Телефон

1.

Анатолівський заклад ЗСО І-ІІІ ст.

Кулик Олена Володимирівна

9-43-19

2.

Березанський заклад ЗСО І-ІІІ ст.

Поклад

Олена Сергіївна

2-11-94

3.

Калинівський заклад ЗСО І-ІІІ ст.

Жеребненко Людмила Дмитрівна

9-45-76

4.

Комісарівський заклад ЗСО І-ІІІ ст.

Гузенко Вікторія Іванівна

9-72-40

5.

Краснопільський заклад ЗСО І-ІІІ ст.

Ходченко Оксана Володимирівна

9-34-22

6.

Краснянський заклад ЗСО І-ІІІ ст.

Жаркова Людмила Федорівна

9-54-16

7.

Коблівський заклад ЗСО І-ІІІ ст.

Мушаровська Алла Анатоліївна

9-61-40

8.

Новофедорівський заклад ЗСО І-ІІІ ст.

Герасименко

Валентина Степанівна

9-46-23

9.

Рибаківський заклад ЗСО І-ІІІ ст.

Дротенко Галина Володимирівна

9-91-68

10.

Тузлівський заклад ЗСО І-ІІІ ст.

Сюсюкіна Оксана Василівна

9-37-26

11.

Щасливський заклад ЗСО І-ІІІ ст.

Янюк Любов Володимирівна

9-51-56

12.

Лиманівський заклад ЗСО І-ІІІ ст.

Горбуров

Леонід Іванович

9-41-42

13.

Український заклад ЗСО І-ІІІ ст.

Бараболя

Юрій Васильович

9-44-56

14.

Данилівський заклад ЗСО І ст.

Журавльова

Ольга Іванівна

9-36-11

15.

Дмитрівська ЗСО І-ІІст.

Москаль

Володимир Сергійович

9-84-40

16.

Малахівський заклад ЗСО І-ІІст.

Григоренко

Тетяна Василівна

9-35-18

17.

Прогресівський заклад ЗСО І-ІІст.

Бокіна

Тетяна Миколаївна

9-87-33

18.

Ташинський заклад ЗСО І-ІІст.

Габерштро Валентина Іванівна

9-33-42

19.

Березанська вечірня (змінна) школа

Білоіваненко Світлана Володимирівна

9-54-16

Дошкільні навчальні заклади

№ п/п

Назва

 

ПІП

керівника

телефон

1.

Березанський ДНЗ «Сонечко»

Письменна Людмила Альбінівна

2-12-04

 

2.

Коблівський ДНЗ

«Сонечко»

Кисіль Тетяна Назарівна

9-61-22

 

3.

Рибаківський ДНЗ

Мхеян Маріне Рубіківна

9-92-01

 

4.

Краснянський ДНЗ

Гавлік Світлана Володимирівна

9-53-67

 

5.

Краснопільський ДНЗ

Кулик Валентина Миколаївна

0506614870

6.

Малахівський   ДНЗ

Чапчай Ольга Миколаївна

9-35-40

7.

Дмитрівський ДНЗ

Страчуку Світлана Леонідівна

9-84-24

8.

Щасливський   ДНЗ

Бондарець Ріта Іванівна

0505724973

9.

Анатолівський   ДНЗ

Величкевич Любов Володимирівна

9-43-19

 

10.

Н-Федорівський     ДНЗ«Сонечко»

Звєрєва Надія Василівна

0631562200

12.

Комісарівський     ДНЗ«Сонечко»

Мойсеєнко Ірина Василівна

9-72-40

13.

Тузлівський   ДНЗ

Щербакова Ольга Валентинівна

9-37-96

14.

Данилівський     ДНЗ«Сонечко»

Канделюк Тетяна Миколаївна

9-36-11

15.

Прогресівський   ДНЗ «Джерельце»

Лохотнюк Галина Ярославівна

9-87-33

 

16.

Український ДНЗ

Вороніна Катерина

Анатоліївна

093543801

17.

Калинівський ДНЗ «Казка»

Кравцова Людмила Михайлівна

0632287558

18.

Ташинський ДНЗ«Сонечко»

Сушкова Людмила Іванівна

9-33-42

 

19.

Василівський ДНЗ «Дзвіночок»

Капріян Любов Василівна

0967650670

20

Лиманівський ДНЗ «Бджілка»

Капріян Любов Василівна

-

 

Здоров’я та спорт.

Мережа медичної галузі в районі – центральна районна лікарня, комунальний заклад «Березанський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» (8 амбулаторій загальної практики-сімейної медицини, які забезпечені санітариним автотранспортом, 10 фельдшерсько-акушерських пунктів, 10 фельдшерських пунктів).

Проведено ремонт медичного обладнання, ремонт приміщень (АЗПСМ смт.Березанка, Краснопіля, Коблеве, Комісарівка, ФП с.Михайлівка, Вікторівка, Журівка, ФАПів с. Українка, Лимани).

За рахунок раййоного бюджету придбано житло для лікарів – отоларинголога та офтальмолога центральної районної лікарні на загальну сумму 400 000 грн.

В терапевтичному відділені ЦРЛ замінено вікна на металопластикові та придбано медичне обладнання на суму 130 000 грн.

В 2015 році для жителів села Рибаківка гостинно відчинила двері амбулаторія загальної практики – сімейної медицини. У приміщенні амбулаторії на першому поверсі розташована АЗПСМ, лабораторія, кабінет стоматолога, а на другому поверсі – житлові приміщення для лікарів. Створенно резерв житла, з якого забезпечено лікаря, що припбув з території АТО та працевлаштований лікарем-стажистом.

Амбулаторія має денний стаціонар на 3 ліжка, у якому пролічується за рік в середньому 198 хворих та обслуговуються не лише прилеглі села, а й узбережжя.

 

Оздоровчі заклади

№ п\п

Назва установи

Населенийй пункт

телефон

1

Березанська центральна районна лікарня

смт. Березанка

2-12-51

2

Комунальний заклад «Березанський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»

смт. Березанка

2-16-09

3

АЗПСМ смт. Березанка

смт. Березанка

2-20-18

4

АЗПСМ с. Коблеве

с. Коблеве

9-61-75

5

АЗПСМ с. Комісарівка

с. Комісарівка

9-72-78

6

АЗПСМ с. Краснопілля

с. .Краснопілля

9-34-01

7

АЗПСМ с.Ново-Федорівка

с. Н-Федорівка

9-47-51

8

АЗПСМ с. Рибаківка

с. Рибаківка

9-91-85

9

АЗПСМ с. Красне

с. Красне

9-53-04

10

АЗПСМ с. Калинівка

с.Калинівка

9-45-65

11

ФАП с. Українка

с. Українка

9-44-16

12

ФАП с. Данилівка

с. Данилівка

9-36-13

13

ФАП с. Щасливе

с. Щасливе

9-51-40

14

ФАП с. Тронка

с. Тронка

9-72-13

15

ФАП с. Тузли

с.Тузли

9-37-32

16

ФАП с. Анатолівка

с.Анатолівка

9-43-17

17

ФАП с. Дмитрівка

с.Дмитрівка

9-84-79

18

ФАП с. Лимани

с. Лимани

9-42-33

19

ФАП с. Малахово

с. Малахово

9-35-43

20

ФАП с. Виноградне

с. Виноградне

9-86-84

21

ФП с. Лугове

с. Лугове

9-82-53

22

ФП с. Ташино

с. Ташино

9-33-51

23

ФП с. Михайлівка

с. Михайлівка

9-85-23

24

ФП с. Журівка

с. Журівка

9-84-79

25

ФП с. Матіясово

с. Матіясово

9-31-12

26

ФП с. Василівка

с. Василівка

9-85-17

27

ФП с. Андрієво-Зорине

с. Андрієво-Зорине

9-74-14

28

ФП с. Прогресівка

с. Прогресівка

9-47-18

28

ФП с. Крутоярівка

с. Крутоярівка

9-34-75

30

ФП с. Вікторівка

с. Вікторівка

9-41-20

 

Відпочинок

 

Оздоровчі установи

Всі оздоровчі установи району є сезонними і працюють червень, липень, серпень.

Назва та № телефону

Назва та № телефону

Назва та № телефону

ЗОНА ВІДПОЧИНКУ "КОБЛЕВО"

1

"Одема-Юг" 9-73-25

30

“Лумініца-3” 8051-55-01-01

60

“Южанка-2” 8051-37-23-02

2

"Флуераш" 9-73-92

32

“Вікторія” 9-73-47, 9-16-77

61

“Веснянка” 9-73-94

3

"Аркадія-1" 80505145595

33

“Орбіта” 9-73-82

62

“Ракета-1” 9-73-74, 9-73-17

4

“Аркадія-2” 80675101092

34

“Поліграфіст” 9-73-28

63

“Мечта” 9-73-67, 9-73-18

5

"Авиатор" 9-71-41

35

“Комета” 80675121416

64

“Колос” 9-73-29

6

"Днестр" 9-73-76

36

“Южанка-2” 8051-37-23-02

65

“Алые паруса” 9-73-54

7

"Нептун-1" 9-73-43

37

“Татьяна” 9-71-51

66

“Політехнік-3” 9-61-39

8

“Нептун-2” 80672961287

38

“Імпульс” 9-73-21

67

“Ивушка-2” 9-11-34

9

“Нептун-4” 9-73-12

39

“Ветерок” 8051-37-45-81

68

“Нива золотая” 9-15-59

10

Профілакторій «Лотос»

8051-47-84-76

40

“Лазурний” 9-73-21

69

ДСОК “Бригантина” 9-14-89

11

"Тилігул" 9-73-58

41

“Енергостроитель” 9-73-30

70

“Надежда” 9-73-83

12

"Стругураш-1\1" 9-63-45

42

“Восход” 9-73-40

71

“Бірюза” 9-73-13

13

"Колос-1" 9-71-63

43

«НИКА» 80501831280

72

“Стрела” 80672936083

14

"Колос-2" 9-73-22

44

“Меліоратор” 9-73-23

73

“Наука” 9-73-10

15

"Колос-4" 80506469954

45

“Миколаїв” 9-73-98, 9-73-53

74

“Салют” 9-73-20

16

"Колос-3,5" 9-71-63

46

“Комета 2” 9-73-61

75

“Мираж” 80675152562

17

"Чайка-1" 9-71-60

47

“Парус” 9-73-13

76

“Заря” 9-73-26

18

"Чайка-2" 9-71-55, 9-67-24

48

“Связист” 9-73-37, 9-71-80

77

“Маяк” 9-73-27

19

"Чайка-3" 80482-63-25-85

49

“Янтарная” 9-73-73

78

“Корабел” 80974520792

20

“Чайка-4 " 80506469954

50

“Ассоль” 9-73-78

79

“Солнечная” 9-73-85

21

"Жемчужина-5" 9-71-47

51

“Прикарпатье” 80503184803

80

“Стругураш-3” 80509061492

22

"Жемчужина -1,2"     9-71-40

52

“Днепро” 9-73-69

81

«Валерія»

23

"Жемчужина-4"   80503944645

53

“Голубой факел”   9-73-87

82

«Винница» 27-60-56

24

"Жемчужина-3"    

54

“Ритм” 80672641223

83

Кемпінг «Сонячний»

25

"Стругураш-1,2" 9-63-45

55

“Росинка”         9-74-13

84

«Эдем»

26

"Стругураш-5"     9-73-76

56

“Вікторія” 9-73-47, 9-16-77

85

«Лесная сказка»

27

“Стругураш-2/1, 2/2”

57

“Орбіта” 9-73-82

86

«Парадиз»

28

«Стругураш-4» 80503182612

58

“Поліграфіст” 9-73-28

87

“Кристалл» 9-73-48

29

“Лумініца-4” 80675644162

59

“Комета” 80675121416

 

 

ЗОНА ВІДПОЧИНКУ “РИБАКІВКА”

1.

“Урожайный” 8-047-445-43-37

24

“Утро” 2-21-99

47

“Сокол” 9-83-42

2.

“Колос” 9-19-75, 9-92-35

25

“Лазурное” 9-83-22

48

“Дружба”(будвництво призупинене в 2000р.)

3.

“Фрунзовец” 9-37-24

26

“Маяк” 9-83-23

49

“Железнодорожник” 9-83-35

4.

“Янтарь” 8051-24-78-90

27

“Водник”

50

“Рассвет” 9-92-58, 9-91-82

5.

“Княжичанка”

28

“Солнечная” 9-83-19

51

“Лесотехник” 9-92-38

6.

“Волна” 9-92-04

29

“Морская волна” 9-83-20

52

“Моряна” 9-94-05

7.

“Троянда” 80504939080

30

“Дружба” 9-83-40

53

“Смена” 9-92-54

8.

“Связист” 9-16-74, 9-92-61

31

“Электромонтажник” 9-83-25

54

РУОК “Почтовик" 9-12-66

9.

“Рось” 9-92-54

32

“Автомобилист” 9-83-44

55

“Южный” 9-83-33

10.

“Родник”

33

“Дружба” 9-83-29

56

ДОЗ "Алый парус" 9-83-46

11

“Рассвет” 8051-42-34-24

34

“Чайка” 9-83-43

57

ДОЗ "Маяк" 9-14-07

12.

“Нива” 9-19-57

35

“Дельфин” 9-83-36

58

ДОЗ "Космос"   9-83-34

13.

“Риф” 9-83-78

36

“Луч” 9-83-18

59

ДОЗ "Приморье" 9-14-31,

9-92-87

14.

“Кордон лісника”

37

“Монтажник” 9-83-12

60

ДОЗ "Орленок" 9-92-50

15.

“Электрофикатор” 9-83-60

38

“Голубая волна” 9-83-14

61

ДОЗ "Чайка"

16.

“Волна” 9-83-69

39

“Прибой” 9-21-92

62

“Медик”

17.

“Платан” 80504931238

40

“СМУ-7”

63

“Поділля”

18.

“Заготовитель”   2-01-27

41

“Элеватор”

64

“Море” 80505828724

19.

“Березка-2” 9-83-13

42

Будинок відпочинку “Ай-Петрі”

65

“Турист”

20.

“Дорожник” 9-21-92

43

“Березка-1” 9-83-13

66

«Соловьиная роща» 9-37-35

21.

“Море-1”

44

“Альбатрос” 8051-42-41-12

67

Будинок відпочинку 80503948525

22

“Черномор” 80675156006

45

“Юность”

 

 

23

“Перлина” 9-83-28

46

Кемпинг "Зори над Бугом"

9-83-41

 

 

ЗОНА ВІДПОЧИНКУ “ЛУГОВЕ”

1.

“Луговое” 9-12-46

6.

“Юбилейная” 80972151274

11.

“Дружба” 80503165467

2.

“Приморский” 9-92-06

7.

“Черемшина”   9-11-04

12.

“Єлань” 9-82-40

3.

“Южная” 9-91-09

8.

“Либидь” 9-82-47

13.

“Лаванда” 80506972146

4.

“Каскад”   8051-36-90-04

9.

“Прибой” 9-19-63

 

 

5.

“Авиатор” 9-92-48

10.

“Чайка” 80504871849

 

 

ЗОНА ВІДПОЧИНКУ “МОРСЬКЕ”

1.

“Голубые дали”

3.

“Черкассы” 9-91-67

 

 

2.

“Кировец” 80502402139

4.

“Морское”

 

 

ЗОНА ВІДПОЧИНКУ “КРАСНОПІЛЛЯ”

1.

“Тилигул” 8051-24-23-76

 

 

 

 

Опубліковано: Середа, 25 березня 2020