СТАТИСТИКА ВІДВІДУВАНЬ

21387306
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Цього місяця
Попереднього
Загалом
4537
6796
11333
167006
330919
21387306

Ваша ІР адреса: 172.20.0.3
2024-03-19 13:06

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

ЗМІ

Не втрачай час в карантині - вчись!!! Друк E-mail

 

Brand Father

 

Курс про розвиток і ведення бренду від засновника Fedoriv Agency Андрія Федоріва тепер у вільному доступі. Раніше прослухати Brand Father можна було лише на офлайн-подіях або купити онлайн за 200 доларів. Курс буде корисним для підприємців, маркетологів, стартаперів і студентів.

Brand Father – один из самых востребованных курсов по развитию и ведению бренда. Он был подготовлен Андреем Федоривым в 2016 году и прослушать его можно было только на оффлайн мероприятиях.

В 2018 году курс дал начало проекту Суперлюди и был доступен онлайн по цене от $200. 1,5 года спустя, после официального снятия с продаж, Андрей дарит вам этот курс на YouTube. На волне глобального кризиса, когда страна закрыта на карантин и все вынуждены сидеть по домам, сложно сохранять решимость духа и мотивацию к свершениям.

Самое время зарядиться энергией успешного предпринимателя и начать продумывать план действий на этот год.

Курс нацелен на предпринимателей, маркетологов, стартаперов и студентов.

В первом выпуске Андрей даст ответы на вопросы: Что такое бренд? Кто ответственный за бренд бизнеса? Как кризис может помочь? Новые серии в эфире каждый будний день в 17:00 на протяжении 14 рабочих дней.

CREATE WHATEVER

Приятного просмотра! Все инсайты в новом FEDORIV VLOG.

По любым вопросам пишите на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ПОДПИСЫВАЙТЕСЬ И УЗНАВАЙТЕ ПЕРВЫМИ О НАШИХ НОВОСТЯХ ЗДЕСЬ: Instagram — https://www.instagram.com/fedoriv.group/ Instagram Andriy Fedoriv — https://www.instagram.com/andriyfedoriv/ Telegram — https://t.me/fedorivgroup

 

 

«Просування і заробіток на YouTube»

 

Засновник агенції з просування в YouTube Андрій Шатирко виклав у вільний доступ свій курс за 580 доларів.

До нього партнери додали свої платні модулі про створення онлайн-школи, просування в Tik Tok, Instagram, Telegram, про персональний бренд, самодисципліну, блогерство у доступ». У курсі 34 уроки, 31 запрошений спікер і 41 година контенту.

Чем заняться в период карантина?

Курс "Продвижение и заработок на YouTube" + база знаний SHATYRKO ACADEMY

по цене 0.00$

34 урока

31 приглашенный спікер

41 час! контента

https://shatyrko.com/forpeople?fbclid=IwAR3I5Vhf_lwfUe9B7Zmqcg-8hWU43KCtFHyHHHpCFSY6b_wEUxIn5TpdN2Y

 

 

Перша Українська освітня платформа

 

Перша Українська освітня платформа, що займається створенням і організацією освітніх програм в області нейронаук. Відкриває безкоштовний доступ до наших онлайн-лекцій до 16 квітня за життєствердним промокодом StayHome:

 

Він і Вона: нейробіологія статевих відмінностей

Як пам'ять створює мистецтво 

Втілене пізнання: Мистецтво в заручниках тіла 

Як мозок створює мистецтво: пошук емоції

Нейроміфи в освіті. Спростування 

Нейробіологія впевненості 

 

 

Happy Week

 

Проєкт Upgrade влаштовував тиждень щастя з Аллою Клименко. Це ефіри, телемости та інтерв’ю з експертами у сфері щастя, стосунків і комунікацій. Серед запрошених експертів Тал Бен-Шахар, автор гарвардського курсу «Психологія та лідерство», Джессіка О’Райллі, PhD у сфері сексуального здоров’я, Лєра Бородіна, засновниця Oh My Look!, Олександр Коляда, генетик і популяризатор науки.

https://always.upgrade-yourself.com.ua/happy-week/?utm_source=ak%2F

 

 

PROMETHEUS

Українська платформа курсів з підприємництва, англійської мови, комунікацій, дизайн-мислення, економіки, громадянської освіти, здорового харчування, екології, підготовки до ЗНО та ще багато іншого. 18 березня на Prometheus стартує курс про коронавірусну інфекцію.

 

 

«WiseCow» – вільний відеолекторій 

 

Лекції про історію, мистецтво, журналістику, літературу, моду, кіно й соціум. У розділах можна знайти відеоматеріали про історичних постатей та митців, а можна отримати експрес-курс про сторіччя тієї чи іншої сфери за 100 хвилин. 

 

 

«EdEra» – студія онлайн-освіти

Проєкт намагається поєднати на одній платформі безкоштовні курси, які будуть цікаві всім – від школярів до людей різних професій, зокрема, юристів, економістів, викладачів. «EdEra» також пропонує матеріали для підготовки до ЗНО й серії лекцій на соціальні теми: про медіаграмотність, права людини та домашнє насильство.

 

 

TEDxKyiv

 

Журналісти, історики, музиканти, бізнесмени, видавці, архітектори і медики – тут ви знайдете лекції від експертів найрізноманітніших сфер.

 

 

Лекції від Мистецького Арсеналу – курси Література на межі дисциплін, Український театр: від кози до постдрами та інші.

 

 

Кураж

 

Благодійна київська барахолка Кураж створює власні лекції про бізнес, фемінізм, екологію, здорове харчування тощо. Усі ролики зібрані на YouTube-каналі Куражу та доступні для перегляду. Також на каналі є записи презентацій книжок, виступів і майстер-класів, які відбувалися під час івентів.

 

 

Pusto Project

 

«Пусто» – проєкт про живопис, літературу та кіно. Редакторки порталу простою мовою розповідають читачам про мистецькі течії, зарубіжні та українські твори, відомих і не дуже митців, балет, експериментальний театр тощо.

«Пусто» пропонує подкасти і статті на своєму сайті, а також відеолекції на YouTube-каналі проєкту. Тут ви дізнаєтеся цікавинки з біографії письменників Ернеста Гемінґвея і Фернандо Пессоа, послухаєте подкаст про сучасний кінематограф з режисером Романом Бондарчуком, зрозумієте, як дивитися фільми Ксав’є Долана та переглянете лекцію про історію кохання Сартра і де Бовуар.

 

 

Відкритий Університет Майдану

 

ВУМ – це освітня ініціатива, яка поширює ідеї та сприяє розвитку громадянського суспільства в Україні.

Тут ви знайдете навчальні курси, сформовані з відео-лекцій, практичних завдань та контрольних запитань (для перевірки набутих знань). Це курси від провідних викладачів бізнес-шкіл, громадського сектору, практиків з бізнесу та соціальної сфери. Теми навчальних курсів пов`язані з: персональним розвитком та реалізацією вашого потенціалу, підприємництвом, як механізмом якісного розвитку громади і суспільства, розумінням побудови та діяльності відкритого суспільства і його формування в Україні.

 

 

АНГЛОМОВНІ КУРСИ

 

Coursera

 

Платформа онлайн-освіти Coursera надала безкоштовний доступ до 3 800 онлайн-курсів зі 400 спеціалізацій, щоб студенти могли навчатися під час карантину (реєстрація до 31 липня, доступ до 30 вересня 2020 року). Не студенти також можуть безкоштовно записатися на курси на Coursera від навчальних закладів і компаній з усього світу.

 

 

EDX

 

Величезна бібліотека онлайн-курсів з топових університетів світу для будь-яких спеціальностей: програмування, бізнес, дизайн, медицина та багато іншого.

Опубліковано: П'ятниця, 20 березня 2020