СТАТИСТИКА ВІДВІДУВАНЬ

21465481
Сьогодні
Вчора
На цьому тижні
Цього місяця
Попереднього
Загалом
8268
8382
32079
245181
330919
21465481

Ваша ІР адреса: 172.20.0.3
2024-03-28 20:32

Новоодеський район

Культурні заходи в Новоодещині у ІІ кварталі 2013 року Друк E-mail

 

З метою реалізації нових соціальних ініціатив Президента В.Януковича, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей у районі відкрито чотири нових об’єкти: два дитячі ігрові майданчики та два – спортивні. На відкритті одного з них – баскетбольної площадки на  стадіоні «Колос» - були присутні перші особи району, міста. «Це свідчення того, що спорт на Новоодещині розвивається, і ми створюємо для цього всі умови»,- говорив голова райдержадміністрації М.М.Заболотний. Від депутатського корпусу, виконавчого апарату районної ради та районної організації Партії регіонів вітав присутніх голова районної ради О.М.Делікатний.

1 червня  у районному  будинку  культури відбувся чудовий концерт, присвячений Міжнародному дню захисту дітей. У ньому взяли участь вихованці дитячих садків міста. Щиро поздоровила дітлахів зі святом  начальник відділу молоді та спорту, співпраці з громадськими організаціями міської ради Л.В.Ситчик. Лариса Валеріївна передала від міського голови О.П.Полякова не тільки слова вітання, а й подарунки кожному закладу.

Традиційна Всеукраїнська акція «Запобігти, врятувати, допомогти», в рамках якої працівники 21 державної рятувальної частини територіального управління МНС у Миколаївській області (керівник підрозділу підполковник служби цивільного захисту О.В.Аралін, виконуючий обов'язки начальника частини С.О.Мірошниченко) провели захід для учнів міських шкіл. Нагадавши правила протипожежної безпеки, рятувальники продемонстрували оснащення, засоби пожежогасіння, техніку. Дітворі цікаво було подивитися, як виглядає пожежна машина зсередини, як вогнеборці перемагають полум’я. Практичне заняття дало змогу закріпити знання учнів із безпеки життєдіяльності.

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей для хлопчиків і дівчаток з особливими потребами проведено свято, на якому їх щиро вітали секретар міської ради О.П.Пустовойтенко, головний спеціаліст УПСЗН райдержадміністрації І.В.Демиденко, голова районної організації інвалідів В.І.Ігнатова. Діти переглянули лялькову виставу, взяли участь у розважальній програмі, бавилися іграшками, які подарували до свята працівники ТОВ «Молочна компанія Дружба» (директор  О.В.Фесенко).

У ІІ кварталі 2013 року в бібліотеках району проведено слідуючи заходи:  до Дня Перемоги в ЦРБ проведено літературно-музичний вечір «Перемога єднає серця і людей», до заходу було оформлено книжкову виставку-акцію «Прочитай книгу про війну», вечори-вшанування «З пам’яттю в серці», «Пам’ять людська жива», «Згадаймо всіх поіменно» проведено в РДБ, Себинській, Новопетрівській, Гур’ївській, Міській бібліотеках-філіях. До Дня скорботи бібліотеки району взяли участь у  Всеукраїнській акції «Запали свічку пам’яті», в межах якої проведено час спогадів «Історія війни в історії моєї сім’ї», перегляд документального фільму «Як починалась війна»,історичний екскурс «Згадаймо всіх поіменно» ( ЦРБ, РДБ, Міська б/ф). До Дня Конституції України відбулись «круглий стіл» «Доступ до інформації органів влади: Конституційні засади», інформаційна година «Електронне урядування – майбутнє міської громади», усний журнал «Україна – правова держава», відео вікторина «Сторінки історії» та інші. (ЦРБ,РДБ,Троїцька,Гур’ївська, Себинська, Новопетрівська б/ф).

В бібліотеках району проводяться заходи в рамках літніх читань «Літо з книгою».

Опубліковано: Вівторок, 06 серпня 2013